afspraak maken Bel ons

i y n

Kia

Kia garage in Utrecht centrum

Kia onderhoud, reparatie en APK bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Welkom op de website van Autoweerd, waar loyaliteit nog steeds een begrip is. Autoweerd is merkdealer en Vakgarage in één, voor u dus de complete uitrusting. Particulier of zakelijk, wij zorgen voor uw Kia. Van Niro tot Sorento of van Optima tot Stonic, ons technisch team staat voor u klaar.

Het team bestaande uit 16 vakmensen verdeelt zich over de werkplaats en de verkoop.

U kunt bij Autoweerd terecht voor al het onderhoud voor uw Kia

Naast de verkoopafdeling is er ook een werkplaats. Vakgarage Autoweerd is dé airco-specialist en het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. Daarnaast zijn wij montagepartner van winter- en zomerbanden en verzorgt Autoweerd professionele opslag en montage van uw banden. Ook voor de jaarlijkse onderhoudsbeurten kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een kleine, of een grote jaarbeurt. Mocht er tijdens de onderhoudsbeurt eventuele problemen naar boven komen, dan worden eventuele reparaties en de kosten hiervan uiteraard eerst met u besproken. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel de weg weer op kunt.

Bent u op zoek naar een tweedehands Kia?

Ook hier helpen wij u graag verder. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan occasions in onze showroom staan, wachtend op een nieuwe eigenaar. Daarnaast kunt u bij Autoweerd ook een zoekopdracht invullen met al uw wensen, mochten we uw auto momenteel niet op voorraad hebben. Wij gaan dan graag alsnog voor u op zoek naar uw nieuwe droomauto.

Vakgarage Autoweerd: loyaliteit en kwaliteit!

Wij zijn er voor alle Kia rijders in Utrecht en omstreken. Kom dus snel een keer langs bij Vakgarage Autoweerd! Wilt u meer informatie over eventueel onderhoud of een APK-keuring voor uw Kia? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 030 – 30 31 600. Liever direct online een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande button:

Afspraak maken