Deelauto-Utrecht

Deelauto: mobiliteit in Utrecht voor een “vriendenprijsje”.

Het begrip deelauto is in opkomst. Autoweerd Utrecht is aangesloten bij het concept van Autohopper, het flexibele autoverhuur-concept, waarmee je snel en simpel je spiksplinternieuwe, afgetankte huurauto meeneemt. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven: vanaf 25,- per dag een 4/5 deurs auto met radio/CD, airco, start/stop-systeem etc. etc.

Waarom een auto huren bij Autoweerd? Omdat de particuliere alternatieven op het gebied van deelauto’s vaak mislopen bij overdracht en/of betaling. Verzekeringen, gedoe bij schades en.. er gaan altijd wat euro’s naar de bedenkers. Door het innovatieve concept van carsharing (autodelen) op professionele wijze toe te passen halen wij alle onduidelijkheden er uit. Gewoon mét een duidelijke overeenkomst en volledige casco-dekking. Geen vragen over afhaaltijden, geen gedoe met kilometers te veel of een dag te laat retour. Bij Autoweerd Autoverhuur combineren we de traditionele, professionele huurauto met de aantrekkelijke tarieven van de onderlinge particuliere verhuur.

Een nieuwe personenauto, maximaal een jaar oud, met volledige verzekering, afgetankt, gewassen en uitgezogen: voor 25,- per dag.. Dat doet NIEMAND ons na! Flexibel, goedkoop, no-nonsens en eenvoudig te reserveren!

 Autodelen in Utrecht = zorgeloos rijden!deelauto auto verhuur autohopper utrecht autoweerd