afspraak maken Bel ons

i y n

Bandenopslag bij Autoweerd

Bandenopslag bij Autoweerd

Veilige bandenopslag in Utrecht bij Vakgarage Autoweerd

Bandenhotel bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Doordat veel mensen twee keer per jaar tussen zomer– en winterbanden wisselen, zit men vaak met een extra set banden. Deze thuis opslaan is voor veel mensen geen optie door ruimtegebrek. Voor onze vaste klanten* heeft Vakgarage Autoweerd het bandenhotel geopend! Zo kunnen alle vaste klanten (auto in onderhoud) bij ons veilig en goedkoop de weielsets of banden opslaan!

Met zekerheid een zeer veilige opslag

Ons professionele bandenhotel, heeft al meer dan 1500 sets in opslag. Ook is het hotel voorzien van de juiste voorzieningen voor het veilig, en zeker opslaan van uw autobanden. Maakt u zich maar geen zorgen over de veiligheid van uw autobanden. Bij Bovag autobedrijf Autoweerd zijn alle wielen en banden verzekerd tegen diefstal en brand. Wij nemen ook de logistiek voor u uit handen.

Directe bandenwissel, makkelijk geregeld

Andere autogarages hebben meestal geen bandenhotel in eigen beheer. Vakgarage Autoweerd wel! De banden staan bij ons in de garage opgeslagen; u kunt -indien uw auto bij ons in onderhoud is- voor een bandenwissel eenvoudig bij ons terecht. Zijn uw banden toe aan vervanging? Ook daar geven wij het beste advies. Wacht niet te lang en plan eenvoudig online een afspraak in.

Kosten: voordelig opslaan per seizoen

Voor het veilig opslaan van uw banden betaalt u- als vaste klant*slechts EUR. 26,- per seizoen! Dat komt neer op een jaarlijks bedrag van 52,-. Met dit “vaste-klantentarief” zijn wij veel goedkoper dan andere autobedrijven. Ook profiteren onze vaste klanten van de speciale tarieven voor de wissels van de banden of wielen, de gratis APK (bij onderhoud) en de spotgoedkope Vakgarage Pechhulp!

Waaraan voldoet onze bandenopslag in Utrecht?

Natuurlijk is het fijn dat de banden voor u thuis niet in de weg staan. Daarnaast zitten er nog genoeg andere voordelen aan onze autobanden opslag. Denk dan aan:

  • Ideale omstandigheden opslaglocatie; goede ventilatie, droge omgeving en beschermd tegen zonlicht en slecht weer.
  • Geen logistieke strees (vieze wielen hoeven niet in de auto mee terug).
  • Professionele omgang met autobanden, zowel tijdens opslag en montage.
  • De banden zijn verzekerd tegen brand en diefstal.
  • De  opgeslagen set staat voor u klaar op de dag dat u heeft afgesproken voor montage!

Maak dus snel een afspraak bij Autoweerd!

Voor vragen over winter zomerbanden of vierseizoenenbanden of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030 – 303 1600.  Of u kunt een mail sturen naar info@autoweerd.nl. Liever direct online een afspraak maken? Dan kan dat met de onderstaande link! Wij helpen u graag verder!

Afspraak maken

 

  • * Vaste klanten zijn al onze klanten die het reguliere onderhoud aan de auto bij ons laten uitvoeren.
    Hiermee profiteren zij  – als vaste klant- van de extra voordelige prijzen voor o.a. ons bandenhotel, de gunstige tarieven voor de wielen (of banden) wissels, maar ook hebben vaste klanten het voordeel van de zeer goedkope (of zelfs gratis) APK en de speciale Vakgarage Pechhulp (o.b.v. het onderhoud). Hiermee besparen onze vaste klanten tot honderden euro’s per jaar!