Bandenopslag bij Autoweerd

Bandenopslag bij Autoweerd

Veilige bandenopslag in Utrecht bij Vakgarage Autoweerd

Bandenhotel bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Doordat veel mensen twee keer per jaar tussen zomer– en winterbanden wisselen, zit men vaak met een extra set banden. Deze thuis opslaan is voor veel mensen dan geen optie door ruimtegebrek. Maar daar heeft Vakgarage Autoweerd het bandenhotel op bedacht! U kunt bij ons veilig en goedkoop uw banden opslaan in ons bandenhotel!

Met zekerheid een zeer veilige opslag

Ons professionele bandenhotel, heeft al meer dan 1500 sets in opslag. Ook is het hotel voorzien van de juiste voorzieningen voor het veilig, en zeker opslaan van uw autobanden. Maakt u zich maar geen zorgen over de veiligheid van uw autobanden. Bij Autoweerd zijn alle banden verzekerd tegen diefstal en brand. Dus we nemen alle zorgen voor u uit handen.

Directe bandenwissel, makkelijk geregeld

Andere autogarages hebben meestal geen eigen bandenhotel in beheer. Vakgarage Autoweerd wel! De banden staan bij ons in de garage opgeslagen; u kunt voor een bandenwisseling direct bij ons terecht. Zijn uw banden toe aan vervanging? Wacht niet te lang en plan eenvoudig online een afspraak in.

Kosten: voordelig opslaan per seizoen

Voor het veilig opslaan van uw banden betaalt u slechts 17,- per seizoen. Dat komt neer op een jaarlijks bedrag van 34,-. Hiermee zijn wij goedkoper dan andere autobedrijven.

Waaraan voldoet onze bandenopslag in Utrecht?

Natuurlijk is het fijn dat de banden voor u thuis niet in de weg staan. Daarnaast zitten er nog genoeg andere voordelen aan onze autobanden opslag. Denk dan aan:

  • Ideale omstandigheden opslaglocatie; goede ventilatie, droge omgeving en beschermd tegen zonlicht en slecht weer.
  • Bescherming tegen chemische stoffen en scherpe voorwerpen (zoals hout of glas).
  • De banden worden niet blootgesteld aan hittebronnen, vlammen, vonkende materialen en elektrische motoren.
  • Professionele omgang met autobanden, zowel tijdens opslag en montage.
  • De banden zijn verzekerd tegen brand en diefstal.

Maak dus snel een afspraak bij Autoweerd!

Voor vragen over winter– of zomerbanden, of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600.  Of u kunt een mail sturen naarinfo@autoweerd.nl. Liever direct online een afspraak maken? Dan kan dat met de onderstaande link! Wij helpen u graag verder!

Afspraak maken