GRATIS Winterinspectie Utrecht

Gratis Winterinspectie bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht

gratis winterinspectie

 

Tot en met vrijdag 4 december 2020 kunt u bij Vakgarage Autoweerd Utrecht terecht voor een kosteloze winterinspectie.

In de koude en gure wintermaanden wilt u natuurlijk volledig kunnen vertrouwen op uw auto. U moet naar u werk, u wilt de kinderen naar school brengen of met de feestdagen gaat u verder van huis. Het is dan heel vervelend wanneer de auto ’s morgens niet start, of als u in de regen naar huis moet lopen. Die pech onderweg kunt u simpele voorkomen met een gratis winterinspectie.

Klaar terwijl u wacht, want onze 16 vakmensen staan voor u klaar! Tijdens deze wintercheck controleren de technici uw bolide op maar liefst 25 vitale punten die in de winterperiode van belang zijn.

Wintercheck op 25 punten.

Natuurlijk meten onze technici bij deze wintercheck de accu door, controleren we de ruitevegers alsmede de verlichting en de werking van de kachelblower en airco. Ook is het profiel van de banden van groot belang. Zo is het effect van winterbanden al vanaf 7 graden BOVEN nul. Daarom is wachten op sneeuw of ijs is niet verstandig, dan staat u ook nog in de rij voor uw wielenwissel. Het is beter om op tijd de winterwielen te laten plaatsen. Verder wordt bij deze winter-inspectie gekeken naar de vloeistoffen en motorolie, de ruitesproeiers, het reservewiel, de sloten en deurrubbers smeren tegen vastvriezen etc. etc. En dat alles geheel gratis. De monteurs inspecteren uw wagen terwijl u in de showroom geniet van koffie, thee of warme chocolademelk. Zo kunt u met een goed gevoel de wintermaanden tegemoet zien.

Alles geheel corona-proof natuurlijk

De winter-controle richten we dit jaar wel wat anders in. Het belangrijkste is dat we dit jaar op afspraak moeten werken: dat kan op 030-3031600 of op via onze afspraken-module. Bij ontvangst  van uw auto nemen wij de corona-proof maatregelen in acht. U kunt wel bij ons wachten, in de wachtruimte, dat scheelt op en neer rijden. Want wij zijn in 25 minuten klaar. Zo bent u zeker van een betrouwbare auto in de periode dat je niet wilt stilstaan met pech. En nogmaals: deze winterinspectie bij Vakgarage Utrecht is geheel GRATIS.

Graag tot ziens bij
Vakgarage Autoweerd Utrecht
Weerdsingel Oostzijde 42-44
3514 AD   Utrecht
030-3031600
www.autoweerd.nl/wintercheck

 

Bij Bovag-autobedrijf Autoweerd Utrecht werken wij aan de automerken:

Alfa romeoaudi logoBMW logoChevrolet logoCitroën logoDacia logo

Fiat logoHonda logoHuyndai logoJaguar logoKia logoLand Rover logo

lexus logoMazda logoMercedes-Benz logoMini logoNissan logoOpel logo

Peugeot logoPorsche-logoRenault logoSEAT-logo-nieuwSkoda logossangyong-logo-belgie

Subaru logoSuzuki logoTesla LogoVolkswagen logo 2012Volvo logo

Alfa-romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroën, DS, Daihatsu, Dacia, Fiat, Honda,
Hyundai, Jaguar, Kia, Landrover, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Mercedes, Mini,
Nissan, Opel, Peugeot, Polestar, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Ssangyong,
Subaru, Suzuki, Tesla, Volkswagen en Volvo.