afspraak maken Bel ons

g i y n

GRATIS wintercheck!

Wintercontroledag bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Op zaterdag 05 november 2016 kunt u terecht voor de wintercontroledag.

De wintercontroledag staat in het teken van het voorbereiden van uw auto op de winter! Uw auto wordt gecontroleerd op de meest belangrijke punten. Bij de gratis wintercheck op de wintercontroledag van Autoweerd op 05 november kijken onze vakmensen kosteloos naar de accu, de verlichting, het koelsysteem, de airco, de verwarming, de ruitenvegers en de ruitensproeiers zelf. Ook is het van belang dat de banden en de bandenprofieldiepte in orde zijn; de novembermaand is de ideale periode voor het plaatsen van de winterwielen. De zomerwielen worden opgeslagen in ons eigen bandenhotel. Maar, we doen meer. Er wordt ook gezorgd voor gesmeerde sloten en de rubbers worden ingesmeerd. Klaar voor de vrieskou!

In een klein half uurtje controleren onze techneuten elk automerk conform een vaste checklist en bovendien krijgen al onze vaste klanten weer een geweldig mooi cadeautje mee naar huis! En ook daarbij is gedacht aan uw veiligheid én de hoge Autoweerd-kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg, daarom ontvangt u dit jaar na uw bezoek de enige echte gecertificeerde LifeHammer, zodat u de onbetrouwbare imitatie-hamertjes kunt weggooien. De LifeHammer Evolution is als beste getest door TROS/Radar en in diezelfde test bleek dat nagenoeg alle goedkope hamertjes in een noodsituatie NIET naar behoren werkten! Dit unieke product met een winkelwaarde van EUR. 19,95 krijgen onze vaste klanten cadeau bij de -eveneens GRATIS- wintercheck.

Heeft u nog een reden om niet te komen?… Veiligheid, betrouwbaarheid in de koude winter: service van Autoweerd, én ook nog zo’n top-product mee naar huis!

Bel direct even voor een exacte afspraak qua tijd, dat voorkomt wachttijden, tel. nummer: 030-303 1600 Ons team staat voor u klaar van 09.00 uur tot 16.00 uur, tot dan!