afspraak maken Bel ons

i y n

Veilig op weg.. met onze gratis tas!

Veilig op weg.. met deze tas!

Bij de aankoop van uw nieuwe occasion bij Vakgarage Autoweerd Utrecht, ontvangt u nu kosteloos een handige autotas! In dit handige tasje zit alles wat u nodig heeft in het binnen- en buitenland. Zo gaat u veilig de weg op.

In Europa verschilt het per land wat u volgens de wetgeving in uw auto behoort te hebben. Zo is het in Frankrijk en andere landen verplicht om een gevarendriehoek en een veiligheidshesje bij je te hebben. In Duitsland is het verplicht om een verbanddoos of EHBO setje bij je te hebben. Mocht u dit toevallig niet bij zich hebben, maar wel staande worden gehouden, dan is de kans op een bekeuring erg groot. En dat is natuurlijk niet wat je wilt op vakantie.

Wat zit er eigenlijk in het tasje?

Met dit tasje hoeft u voordat u weggaat daar geen rekening meer mee te houden, want alles wat u nodig heeft zit er in. Zo is de tas voorzien van een gevarendriehoek, verbanddoos (met genoeg verband, pleisters, schaar etc.) en een fluoriserend veiligheidshesje. Daarnaast is er ook gedacht aan uw veiligheid met een speciale veiligheidshamer (ook wel lifehammer) waarmee u het raam gemakkelijk kapot maakt. Dit gebeurt door de hamer tegen het raam te drukken, in plaats van het raam kapot te slaan. Ook is de set voorzien van een apparaat waarmee u gemakkelijk uw gordel door kunt knippen. En natuurlijk zit er ook een ijskrabber en handige handschoenen bij! Om het pakket compleet te maken is er ook een schadeformulier mét pen voor in het binnen- en buitenland toegevoegd.

Geen nieuwe occasion, wel een tasje?

Bent u momenteel niet op zoek naar een nieuwe occasion, maar wilt u wél een setje? Dat kan! Voor onze vaste klanten is de set slechts 35 euro, anders 47,50 per stuk. Vraag onze receptiemedewerkers of meer informatie!

Wilt u meer weten, of direct een afspraak maken? Bel gerust naar 030 303 1600!

autoweerd utrecht gratis auto set vakgarage tas veilig