Autogarage Tuindorp

Uw garage nabij Tuindorp/Tuinwijk, Vakgarage Autoweerd Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage nabij Tuindorp?

Woont u in Tuindorp en bent u op zoek naar een goede garage in de buurt? Dan hoeft niet meer verder te zoeken! Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht bent u aan het juiste adres voor alles wat met uw auto te maken heeft. Wij zijn er voor al uw onderhoud, reparaties en APK voor ieder type en merk auto. Of u nu een Volvo, Volkswagen of Peugeot rijdt.

Daarnaast zijn wij er natuurlijk voor nog veel meer dingen. Zo kunt u bij ons ook heel voordelig uw banden opslaan. Voor slechts 17,- per bandenseizoen staan uw banden veilig en verzekerd opgeslagen in ons bandenhotel. En mocht u op zoek zijn naar een goede airco specialist in omgeving Tuindorp? Ook daar helpen wij u graag bij!

Bij onze garage in de buurt van Tuindorp kunt u voor verschillende diensten terecht, bijvoorbeeld:

  • Het kopen van een tweedehands auto in Tuindorp
  • Het aanschaffen van een occasion in Tuindorp
  • Een kleine beurt aan uw auto bij onze autoservice
  • Het huren van een huurauto door middel van onze autoverhuur
  • Een afspraak maken met een automonteur in de buurt van Tuindorp
  • Een nieuwe of tweedehandse auto kopen
  • De airco van uw auto laten bijvullen

Wilt u een tweedehands auto kopen?

Ook dat kan gewoon bij ons! Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto of occasion, wij helpen u graag verder. U kunt gerust langskomen want Vakgarage Autoweerd ligt slechts een paar minuten van Tuindorp. In onze showroom staan altijd standaard een aantal occasions op een nieuwe eigenaar te wachten, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw nieuwe droomauto hier niet tussen staat. In dat geval kunt u bij ons heel gemakkelijk een zoekopdracht invullen met uw wensen. Wij gaan dan alsnog voor u op zoek naar uw nieuwe auto.

Daarnaast hebben wij ook altijd mooie Private Lease aanbiedingen, zoals de Citroën C1 Feel vanaf slechts 199,- per maand!

Heeft u tijdelijk een auto nodig in Tuindorp?

Bij Vakgarage Autoweerd kunt u nu heel gemakkelijk ook een auto huren! Zo rijdt u al een deelauto vanaf 25,- per dag! Heeft u wel een auto, maar niet genoeg ruimte voor uw aanstaande vakantie? Als montagepartner van Topspace helpen wij u graag met de huur van dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen en meer! Zo kunt u met een gerust gevoel op pad.

Maak dus snel een afspraak bij Vakgarage Autoweerd Utrecht!

Wij zorgen er voor dat u snel weer veilig de weg op kunt, of het nu in Tuindorp, of ergens ander is! Voor vragen, of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030-3031600, of een email sturen naar receptie@autoweerd.nl. Wilt u liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link:

Afspraak maken