afspraak maken Bel ons

i y n

Autogarage Tuindorp

Uw garage nabij Tuindorp/Tuinwijk, Vakgarage Autoweerd Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage nabij Tuindorp?

Woont u in Tuindorp en bent u op zoek naar een goede garage in de buurt? Dan hoeft niet meer verder te zoeken! Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht bent u aan het juiste adres voor alles wat met uw auto te maken heeft. Wij zijn er voor al uw onderhoud, reparaties en APK voor ieder type en merk auto. Of u nu een Volvo, Toyota, Volkswagen of Peugeot rijdt.

Daarnaast zijn wij er natuurlijk voor nog veel meer mobiliteitszaken. Zo kunt u -als vaste klant*-  bij ons ook heel voordelig uw banden opslaan. Voor slechts 29,- per bandenseizoen staan uw banden veilig en verzekerd opgeslagen in ons bandenhotel. En mocht u op zoek zijn naar een goede aircospecialist in omgeving Tuindorp? Ook daar helpen wij u graag bij!

Bij onze garage in de buurt van Tuindorp kunt u voor verschillende diensten terecht, bijvoorbeeld:

  • Het aanschaffen van een Bovag-occasion in Tuindorp
  • Een onderhoudsbeurt uitvoeren aan uw auto bij de Vakgarage in de buurt
  • Het huren van een huurauto of verhuisbusje door middel van onze autoverhuur
  • Een dakkoffer of fietsendrager huren in de buurt van Tuindorp
  • Een nieuwe auto kopen in Utrecht, zakelijk, lease of particulier, ook elektrisch
  • De airco van uw auto laten controleren of hervullen bij ons Bovag-autobedrijf

Wilt u een tweedehands auto kopen?

Ook dat kan gewoon bij ons! Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto of occasion, wij helpen u graag verder. U kunt gerust langskomen want Vakgarage Autoweerd ligt slechts een paar minuten van Tuindorp. In onze showroom staan altijd standaard een aantal occasions op voorraad en landelijk bieden wij meer dan 10.000 Bovag occasions aan!  U kunt bij ons heel gemakkelijk een zoekopdracht invullen met uw wensen. Wij gaan dan kosteloos voor u op zoek naar uw volgende auto.

Daarnaast hebben wij ook altijd mooie Private Lease aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld de Citroën C1 Feel vanaf slechts 199,- per maand!

Heeft u tijdelijk een auto nodig in Tuindorp?

Bij Vakgarage Autoweerd kunt u nu heel gemakkelijk ook een auto huren! Zo rijdt u al een deelauto vanaf 29,- per dag! Heeft u wel een auto, maar niet genoeg ruimte voor uw aanstaande vakantie? Als montagepartner van Topspace helpen wij u graag met de huur van dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen en meer! Zo kunt u met een gerust gevoel op pad.

Maak dus snel een afspraak bij Vakgarage Autoweerd Utrecht!

Wij zorgen er voor dat u snel weer veilig de weg op kunt, of het nu in Tuindorp, of ergens ander is! Voor vragen, of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030-3031600, of een email sturen naar receptie@autoweerd.nl. Wilt u liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link:

Afspraak maken

 

  • * Vaste klanten zijn alle klanten die het reguliere onderhoud aan de auto bij ons laten uitvoeren.
    Hiermee profiteren zij  – als vaste klant- van de extra voordelige prijzen voor o.a. ons bandenhotel, de gunstige tarieven voor de wielen (of banden) wissels, maar ook hebben vaste klanten het voordeel van de zeer goedkope (of zelfs gratis) APK en de speciale Vakgarage Pechhulp (o.b.v. het onderhoud). Hiermee besparen onze vaste klanten tot honderden euro’s per jaar!