afspraak maken Bel ons

i y n

Ford Focus

Een volledig Ford Focus leasen? Het kan bij Vakgarage Autoweerd!ford focus private lease vakgarage autoweerd

Wilt u graag privé leasen, én een volledig elektrische auto rijden? Dat kan nu met Vakgarage Autoweerd Utrecht! Momenteel is er namelijk een super voordelige deal die u kunt afsluiten bij ons.  Wij hebben nu namelijk een mooie Ford Focus in de actie staan. Garantie voor een zuinige auto met een voordelige prijs staat hier centraal. Dus als u nog een auto zoekt en u vind een milieubewuste auto wel van belang, dan is dit misschien wel de auto waar u van droomt.

Bij ons kunt u namelijk nu een Ford Focus privé leasen vanaf slechts 379,- per maand!

Voor deze prijs krijgt u een gloednieuwe en volledig uitgeruste auto. Als Vakgarage Autoweerd verzekeren wij u een auto met alles erop en eraan. Maar ook alles is in top-staat, er zit geen addertje onder het gras zoals bij particuliere verhuurders nog wel eens gebeurt. Wij garanderen vele risicoloze ritjes met deze Focus, dit is natuurlijk super als u van plan bent, er veel in te rijden. U wilt immers niet onnodig langs de kant van de weg staan, wachtende op hulp. Alles is via Vakgarage Autoweerd geregeld wat betreft de verzekering en reparaties, en nog veel meer. Deze Ford Focus is uitgerust met onder andere dingen zoals:

  • Radio / MP3-speler / Jack aansluiting
  • Cruise control
  • Airconditioning
  • Centrale vergrendeling
  • Elektrisch bedienbare ruiten

Daarnaast is deze prijs van de Ford Focus inclusief:

Het enige wat u nog maar hoeft te doen is tanken!

tarieven private lease ford focus vakgarage autoweerd utrecht

Heeft u vragen?

Of wilt u graag meer informatie? Dan kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600 of een email sturen naar verkoop@autoweerd.nl.


Let op, geld lenen kost geld

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Keurmerk Private Lease, of voor de voorwaarden van Hiltermann Lease.