afspraak maken Bel ons

i y n

Maatregelen wegens coronavirus

Maatregelen wegens coronavirus

 

Corona – update 15-02-2022

Volgend op de persconferentievan 15 februari 2022 is het per vrijdag 25 februari niet meer nodig bij ons Bovag Autobedrijf om specifieke maatregelen te treffen rondom het corona-virus. Het 1,5 meter afstand advies en de mondkap verplichting vervallen.
U bent weer – in alle vrijheid- welkom bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Wij respecteren meer dan voorheen uw hygiëne en houden enkele extra handelingen in ere. Zoals het reinigen van het interieur, de extra plastificering van diverse delen, het houden van afstand, thuis blijven bij klachten. Ook het regelmatige wassen van handen, niezen in de mouw en het vermijden van fysiek contact. Voor vragen, bel gerust met u uw Garage Utrecht 030-3031600

Bovenal willen wij Gezond Verstand laten gelden.

Nieuws afbeelding


>>>>>>>>>> verouderd nieuws ter inzage:

Ook bij Vakgarage Autoweerd Utrecht zijn er maatregelen wegens coronavirus, waarbij de landelijke voorschriften worden gevolgd.

Wij doen ons best om de actuele richtlijnen vanuit de overheid zo goed mogelijk te implementeren in onze bedrijfsprocessen. Voor u als bezoeker sommen wij de belangrijkste maatregelen wegens coronavirus op. Waarbij wij -gezien de continue aanpassingen- het voorbehoud maken dat de praktische uitvoering en informatie wellicht niet geheel aansluiten bij de adviezen/voorschriften vanuit de overheid.

Maatregelen wegens Coronavirus UPDATE  > 26 januari 2022

Er zijn weer landelijke aanpassingen rondom de corona-maatregelen.

Winkels mogen weer open, daarmee is de beperking om de Vakgarage showroom op bepaalde tijden te bezoeken, opgeheven.
Er is geen restrictie meer qua openingstijden bij ons Bovag-autobedrijf in Utrecht. U bent dus weer van harte welkom bij het autobedrijf, op elk tijdstip.

De garage, de werkplaats-receptie, de verhuurafdeling, wachtruimte waren al volledig open.

Wel blijft de verplichting om de mondkap te dragen, waarbij het medische (mondneuskap) type 2 wenselijk is. Zo maakten Mark Rutte en Ernst Kuipers tijdens de laatste persconferentie bekend.
Ook het verzoek om zich aan de basismaatregelen te houden. Denk aan de anderhalve meter afstand, het thuisblijven bij klachten, handen wassen en/of desinfecteren, hoesten in de mouw etc.
De nieuwe tijdelijke maatregelen gaan in op 26-01 om 05.00 uur in.

Update: COVID-19 Maatregelen – vanDaan Makelaardij

Maatregelen wegens Coronavirus UPDATE  > 19 december 2021

Met ingang van zondag 19 december is Nederland in een nieuwe “LockDown”. Vooralsnog tot 14 januari 2022. Dat betekent voor ons autobedrijf:

 • dat onze garage (werkplaats) gewoon open blijft, wel met inachtneming van de gangbare voorschriften zoals het mondkapje, afstand houden ed. U bent gewoon welkom met uw auto voor de onderhoudsbeurt, de APK, voor reparatie’s, winterbanden of airco-werkzaamheden. Ook de ruit-reparaties en het schadeherstel blijven doorgaan, evenals de afdeling autoverhuur, dakkoffer- en sneeuwkettingen-verhuur.
 • dat de verkoopafdeling tijdelijk anders ingericht zal worden, daar de fysieke showroom op de Weerdsingel tijdelijk gesloten is voor particuliere verkoop-activiteiten. De inkoop en verkoop van auto’s gaat tijdelijk telefonisch, per e-mail of op afspraak bij u thuis of een andere willekeurige locatie. Zakelijke klanten kunnen wel (op afspraak) terecht. Proefrijden kan enkel onder bepaalde condities; voor informatie, bel gerust met 030-3031635
 • dat de afdelingen autoverhuur, alsmede de verhuur van dakkoffers, sneeuwkettingen, fietsendragers en de verhuur van bedrijfswagens / busjes en aanhangwagens gewoon volledig open zijn. De showroom omvat ook onze wachtruimte, het RDW Kentekenloket én de balie van de verhuur-afdeling en is zodoende ook geopend voor die drie specifieke diensten.
 • Voor vragen rondom ons beleid kunt u bellen met 030-3031600 of via onze chat op deze website. Voor het maken van een afspraak kunt u terecht op onze digitale agenda.

 

Overige geldende maatregelen.

Met ingang van zaterdag 06 november gelden bij ons autobedrijf WEL al de volgende maatregelen voor bezoekers, leveranciers en personeel:

 • Het is weer verplicht een mondkapje te dragen in ons bedrijf, daar de garage onder de categorie “winkels” valt.
 • Bij covid-gerelateerde klachten, waaronder verkoudheid en zeker bij koorts, blijven we thuis en laten we ons testen.
 • Ook houden we afstand van elkaar, minimaal 1.5 meter, we geven elkaar de ruimte en komen bij voorkeur alleen.
 • We schudden geen handen, we wassen deze wel zo vaak mogelijk en desinfecteren handen bij de beide entree’s.
 • We vermijden fysiek contact, overhandigen de autosleutel en andere zaken zoveel als mogelijk zonder aanraking.
 • Betalen verloopt bij voorkeur per PIN of contactloos, contant (cash-geld) betalen wordt tijdelijk sterk afgeraden.
 • De koffie-hoek in de showroom is voor nu de enige wachtruimte, ons zitje in de receptie is tijdelijk “buiten gebruik”.
 • De schermen en de vloerlijnen op onze receptie laten wij nog staan. Beter wat te veel bescherming, dan te weinig.
 • Wij plastificeren diverse delen in de auto, waaronder het stuur, de pook, de bestuurdersstoel en de handrem.
 • Liever rijden wij niet met meerdere mensen in 1 auto. Proefrijden en/of thuis brengen en halen, vullen we anders in.
 • Hoesten en niezen doen we in de mouw/elleboog, en we blijven zorgvuldig ventileren waar dat mogelijk is.

Dank voor uw begrip en medewerking.

Vakgarage Autoweerd Utrecht Bovag Autobedrijf Corona Maatregelen

 

UPDATE > 03 november 2021

Volgend op de persconferentie van dinsdag 02-11 rondom het Corona-virus, zal Vakgarage Autoweerd vóór zaterdag 06 november de teruggekeerde maatregelen uitwerken, communiceren en doorvoeren in de dagelijkse bedrijfsvoering. Info volgt.

UPDATE  > 20 september 2021

De versoepelingen betekenen de (tijdelijke) stopzetting van het voorschrift om 1,5 meter afstand te houden. U bent in onze showroom en receptie weer welkom als vanouds. Waarbij de basis regels te blijven respecteren;

De huidige maatregelen wegens coronavirus zijn:

 • De doorzichtige schermen op onze receptie laten wij nog even staan .
 • Liever geen fysiek contact. Nog even geen handen geven of contact bij overdracht van de autosleutel of andere zaken.
 • Betalen bij voorkeur per PIN of contactloos. Op de werkplaats-receptie, alsmede bij de afdelingen verhuur en verkoop.
 • Liever rijden wij nog niet met meerdere mensen in 1 auto. Het proefrijden en/of thuis brengen en halen, proberen wij anders in te vullen.
 • Onze wachtruimte is weer bruikbaar. En hier geldt, verblijven indien nodig en met gezond verstand. We willen onnodige “drukte” in de showroom voorkomen.
 • Wij blijven de stuur- en stoelhoezen gebruiken zoals we al jaren deden. Daar zijn het afdekken van de pook en handrem (indien aanwezig) bij gekomen

Werkplaats extra open op zaterdagen.

Op zaterdag 13 november en zaterdag 20 november bent u welkom OP AFSPRAAK voor de GRATIS WINTER-INSPECTIE en/of de extra wielenwissel-dagen
Let op: alleen vaste klanten op uitnodiging en volgens afgesproken tijden (planning), en enkel voor wielwissels (dus mét velg / geen losse banden).

Verder herhalen wij dat de gangbare adviezen blijven gelden. Zoals hoesten in de mouw, thuis blijven bij klachten en handen wassen.
Verder geven we elkaar de ruimte en ventileren waar mogelijk. De eerstvolgende aanpassingen van de maatregelen worden i.v.m. het herfst-seizoen, begin november 2021 verwacht.

vakgarage autoweerd maatregelen corona utrecht

UPDATE > 20 april 2021.

N.a.v. de persconferentie van 19 april is er een kleine verandering voor Vakgarage Autoweerd Utrecht en de maatregelen wegens coronavirus:

Er is per 28-04 GEEN verplichte afspraak meer nodig voor een bezoek aan onze showroom.
Al onze services draaiden al gewoon door, met in acht neming van de basale maatregelen. Denk aan de 1,5 meter afstand, geen fysiek contact, hoesten in de ellenboog etc.
U bent dus van harte welkom, ons team van 16 vakmensen staat voor u klaar!

Showroom.

U kunt uw auto gewoon bij onze garage langsbrengen, een Bovag-occasion komen bekijken en/of  berijden, of een huurauto reserveren en afhalen.
Voor showroombezoek telt m.i.v. 28 april 2021 dat er maximaal 1 klant per 25m2 binnen mag zijn. Wat in de praktijk geen enkel probleem zal zijn bij ons autobedrijf.

Voor de aankoop of inruil (of taxatie) van uw auto, kunt u dus gewoon weer terecht bij ons autobedrijf!  Ook voor bezichtigingen, proefritten of levering van één van de 9000+ Bovag-occasions (landelijke voorraad) bent u welkom. Natuurlijk ook voor shortlease of private-lease, welkom! Mits de geldende voorschriften in acht worden genomen.
Overigens, indien u dat wenst, handelen wij de verkoopactiviteiten ook af via telefoon, e-mail, videobellen en op locatie. Klant is koning.

De Werkplaats en Autoverhuur waren al open.

De werkplaats (voor onderhoud, reparatie of voor de APK of winterbanden) is GEWOON OPEN. U bent 6 dagen per welkom bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht, onze techneuten staan voor u klaar. U kunt dus nog steeds afspraken maken voor het onderhoud, APK of reparaties aan uw auto. Maak  online een afspraak of bel gerust even met 030-3031600. Voor de autoverhuur of dakkoffers belt u rechtstreeks met 030-3031635. Uw huurauto, verhuisbusje of aanhangwagen staat voor u klaar.

 

 

Ook onze autoverhuur-service gaat door. Mocht u een huurauto nodig hebben, kunt u bellen naar 030 303 1635! Of maak een afspraak via de site.