Maatregelen wegens coronavirus

Maatregelen wegens coronavirus

Vakgarage Autoweerd Utrecht neemt uiteraard maatregelen vanwege het coronavirus. Onze services gaan gewoon door, zij het met mogelijke beperkingen.  U kunt uw auto dus gewoon bij uw garage langsbrengen, of een auto komen huren. Wij volgen wel de instructies op welke zijn gesteld vanuit het RIVM. Zo proberen wij met het team van Autoweerd de verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk tegen te gaan.

U kunt dus nog steeds afspraken maken voor het onderhoud, APK en reparaties voor uw auto. U kunt online een afspraak maken of even bellen met 030-3031600

Lees hieronder de specifieke maatregelen van ons autobedrijf!

Wij vragen uw begrip voor onderstaande maatregelen:

  • Per 01 december is het dringende advies om een mond/neus-kapje te dragen, een wettelijke verplichting geworden. Draag deze dus binnen, in alle toegankelijke ruimtes.
  • Graag op de receptie afstand bewaren, ook richting andere klanten s.v.p. Op de receptie-vloer hebben wij tijdelijk een lijn getrokken.
  • Een volle, drukke receptie willen we voorkomen. Daarom: 1 klant binnen, vriendelijk verzoek om uw beurt even af te wachten bij onze entree.
  • Wij verzoeken u met de PIN-pas te betalen. Bij voorkeur dus tijdelijk geen contant geld.
  • Het overhandigen van de autosleutel doen we -indien mogelijk- zonder fysiek contact.
  • Het wachten in onze wachtruimte/showroom raden we voor nu af. Indien dit wel nodig is, benadrukken we u de gepaste afstand te respecteren.
  • Mondeling overleg met onze overige medewerkers, graag ook met gepaste afstand en zonder fysieke aanraking.

Uiteraard besteden op dit moment veel aandacht aan de hygiëne, zowel inpandig als aan uw (huur) auto. Denk hierbij aan het gebruik van stuur-en pookhoesjes, stoelbescherming en continue ontsmetting etc. Hoewel beperkend en niet efficiënt: better safe-then-sorry.. wij proberen met alle middelen de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Daarnaast bieden wij nu een ook speciale haal- en brengservice, wanneer u niet in staat bent dit zelf te doen. De service die u van ons gewend bent, bel gerust met 030-3031600

Ook onze verhuur-service gaat door. Mocht u een huurauto nodig hebben, kunt u bellen naar 030 303 1600! Of maak een afspraak via de site.

vakgarage autoweerd maatregelen corona utrecht