Maatregelen wegens coronavirus

Maatregelen wegens coronavirus

Vakgarage Autoweerd neemt tijdelijke maatregelen vanwege het coronavirus. Onze services gaan gewoon door.  U kunt uw auto bij ons contactloos langsbrengen.  Wij volgen hiermee de instructies op  welke zijn gesteld vanuit het RIVM. Zo proberen wij met het team van Autoweerd de verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk tegen te gaan.

U kunt dus nog steeds afspraken maken voor het onderhoud en reparaties voor uw auto. Alleen het gaat gewoon iets anders dan u gewend bent.

Lees hieronder de specifieke maatregelen van ons autobedrijf!

Wij vragen uw begrip voor onderstaande maatregelen:

  • Graag op de receptie afstand bewaren, ook richting andere klanten s.v.p. Op de receptie-vloer hebben wij tijdelijk een lijn getrokken.
  • Een volle, drukke receptie willen we voorkomen. Daarom verzoeken wij u bij drukte even te wachten bij onze entree.
  • Wij verzoeken u met de PIN-pas te betalen. Bij voorkeur dus niet te betalen met contant geld.
  • Het overhandigen van de autosleutel doen we zonder fysiek contact.
  • Het wachten in onze wachtruimte/showroom raden we voor nu af. Indien dit wel nodig is, raden w u gepaste afstand aan.
  • Contact met onze overige medewerkers, graag ook met gepaste afstand en alleen indien nodig.

Uiteraard besteden op dit moment veel aandacht aan de hygiëne inpandig en aan uw (huur) auto. Denk hierbij aan het gebruik van stuur-en pookhoesjes, stoelbescherming etc. Op deze manier wordt er tijdens een transactie zo min mogelijk handcontact veroorzaakt. Zo proberen wij echt met alle middelen de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Daarnaast bieden wij nu een ook speciale haal- en brengservice, wanneer u niet in staat bent dit zelf te doen. De service die u van ons gewend bent.

Ook onze verhuurservice gaat door. Mocht u een huurauto nodig hebben, kunt u bellen naar 030 303 1600! Of maak een afspraak via de site.

vakgarage autoweerd maatregelen corona utrecht