Maatregelen wegens coronavirus

Maatregelen wegens coronavirus

UPDATE > 5 juni 2021

De overheid heeft bekend gemaakt dat er vanaf 5 juni verder versoepeld wordt.

Voor ons als BOVAG-autobedrijf betekent dit dat we u weer mogen ontvangen in onze showroom met een kopje koffie.

Ook mogen we nu 1 showroomklant per 10m2 i.p.v. 25m2 ontvangen.

Bij deze nieuwe versoepeling horen wel een aantal regels, namelijk;

 • Wilt u tijdens het wachten een kopje koffie? Dan vragen wij u wel te gaan zitten op de aangewezen zitplekken.
 • Net zoals wij, vragen we u rekening te houden met de 1 klant per 10m2 regel.

Met deze nieuwe versoepelingen kunt u weer bijna normaal terecht bij ons. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, vragen stellen m.b.t. ons brede private lease en financial lease aanbod of wat meer informatie krijgen over onze 24/7 pechulpdienst en verzekeringen.

 

UPDATE > 20 april 2021.

N.a.v. de persconferentie van 19 april is er een kleine verandering voor Vakgarage Autoweerd Utrecht en de maatregelen wegens coronavirus:

Er is per 28-04 GEEN verplichte afspraak meer nodig voor een bezoek aan onze showroom.
Al onze services draaiden al gewoon door, met in acht neming van de basale maatregelen. Denk aan de 1,5 meter afstand, geen fysiek contact, hoesten in de ellenboog etc.
U bent dus van harte welkom, ons team van 16 vakmensen staat voor u klaar!

U kunt uw auto gewoon bij onze garage langsbrengen, een Bovag-occasion komen bekijken en/of  berijden, of een huurauto reserveren en afhalen.
Voor showroombezoek telt m.i.v. 28 april 2021 dat er maximaal 1 klant per 25m2 binnen mag zijn. Wat in de praktijk geen enkel probleem zal zijn bij ons autobedrijf.

Voor de aankoop of inruil (of taxatie) van uw auto, kunt u dus gewoon weer terecht bij ons autobedrijf!  Ook voor bezichtigingen, proefritten of levering van één van de 9000+ Bovag-occasions (landelijke voorraad) bent u welkom. Natuurlijk ook voor shortlease of private-lease, welkom! Mits de geldende voorschriften in acht worden genomen.
Overigens, indien u dat wenst, handelen wij de verkoopactiviteiten ook af via telefoon, e-mail, videobellen en op locatie. Klant is koning.

De Werkplaats en Autoverhuur waren al open.

De werkplaats (voor onderhoud, reparatie of voor de APK of winterbanden) is GEWOON OPEN. U bent 6 dagen per welkom bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht, onze techneuten staan voor u klaar. U kunt dus nog steeds afspraken maken voor het onderhoud, APK of reparaties aan uw auto. Maak  online een afspraak of bel gerust even met 030-3031600. Voor de autoverhuur of dakkoffers belt u rechtstreeks met 030-3031635. Uw huurauto, verhuisbusje of aanhangwagen staat voor u klaar.

Lees hieronder de specifieke maatregelen van ons autobedrijf!

Wij vragen uw begrip voor onderstaande maatregelen:

 • Per 01 december 2020 is het advies om een mond/neus-kapje te dragen, een wettelijke verplichting geworden. Draag deze dus binnen, in alle toegankelijke ruimtes.
 • Graag op de receptie afstand bewaren, ook richting andere klanten s.v.p. Op de receptie-vloer hebben wij tijdelijk een lijn getrokken.
 • Een volle, drukke receptie willen we voorkomen. Daarom: 1 klant tegelijk binnen, vriendelijk verzoek om uw beurt even af te wachten bij onze entree.
 • Bezoek aan de showroom kan vanaf 28-04-2021 weer ZONDER AFSPRAAK. We houden wel een maximaal aantal van 4 klanten tegelijk aan in onze showroom.
 • Op uw verzoek willen wij nog steeds op locatie de auto tonen, taxaties verrichten en kunt u nog steeds op elk adres afspreken voor een bezichtiging of proefrit.
 • De showroom was al toegankelijk voor de wachtruimte (klanten werkplaats). Ook kunt u nog terecht bij de autoverhuurafdeling en het KentekenLoket.
 • Wij vragen u om de werkplaats NIET verder te betreden dan nodig voor het brengen/halen van uw auto. Kom het liefst alleen, blijf thuis bij klachten (haal/breng-service).
 • Wij verzoeken u met de PIN-pas te betalen. Bij voorkeur dus tijdelijk geen contant geld. Overhandigen van goederen of huurartikelen doen we met gezond verstand.
 • Het overhandigen van de autosleutel doen we -indien mogelijk- zonder fysiek contact. Samen met een techneut/medewerker (proef-)rijden is tijdelijk niet mogelijk.
 • Het wachten in onze wachtruimte  kan, echter we raden we voor nu liever af. Indien dit wel nodig is, benadrukken we u de gepaste afstand te respecteren.
 • Mondeling overleg met onze overige medewerkers, graag ook met gepaste afstand, met mondkapje op en zonder fysieke aanraking. Kom niet als u klachten heeft.

Verdere maatregelen tegen het coronavirus

Uiteraard besteden op dit moment veel aandacht aan de hygiëne, zowel inpandig als aan uw (huur) auto. Denk hierbij aan het gebruik van stuur-en pookhoesjes, stoelbescherming en continue ontsmetting etc. Hoewel extra werk en beperkend in efficiëntie, proberen wij zo verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Daarnaast bieden wij nu een ook speciale haal- en brengservice, wanneer u niet in staat bent dit zelf te doen. De service die u van ons gewend bent, bel gerust met 030-3031600

Ook onze autoverhuur-service gaat door. Mocht u een huurauto nodig hebben, kunt u bellen naar 030 303 1635! Of maak een afspraak via de site.

vakgarage autoweerd maatregelen corona utrecht