Maatregelen wegens coronavirus

Maatregelen wegens coronavirus

UPDATE > 3 maart 2021.

Vakgarage Autoweerd Utrecht neemt uiteraard maatregelen wegens het coronavirus.

Onze services gaan gewoon door, zij het met mogelijke beperkingen en/of aanpassingen.
U kunt uw auto dus gewoon bij onze garage langsbrengen, of een auto komen huren.
Enkel voor showroombezoek is het tot 15 maart as. verplicht om vooraf een afspraak te maken.
(Zie versoepelingen winkelbezoek: minimaal 4 uur van te voren, met maximaal 2 personen per verdiepingen gedurende 10 minuten).

Voor de aankoop of inruil van uw auto, of een taxatie, kunt u dus weer fysiek terecht bij ons bedrijf!  Ook voor bezichtigingen, proefritten of leveringen van één van de landelijk 9000 Bovag-occasions en private-lease auto’s doorgaan, mits de geldende voorschriften in acht worden genomen. Indien gewenst handelen wij de verkoopactiviteiten af via telefoon, e-mail, videobellen en op locatie.

De Werkplaats en Autoverhuur zijn open.

De werkplaats (voor onderhoud, reparatie of voor de APK of winterbanden) is GEWOON OPEN. U bent 6 dagen per welkom bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht, onze techneuten staan voor u klaar. U kunt dus nog steeds afspraken maken voor het onderhoud, APK of reparaties aan uw auto. Maak  online een afspraak maken of even bellen met 030-3031600. Voor de autoverhuur belt u rechtstreeks met 030-3031635

Wij volgen de voorschriften op welke zijn gesteld vanuit het RIVM. Zo proberen wij met het team van Autoweerd de verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Lees hieronder de specifieke maatregelen van ons autobedrijf!

Wij vragen uw begrip voor onderstaande maatregelen:

 • Per 01 december is het dringende advies om een mond/neus-kapje te dragen, een wettelijke verplichting geworden. Draag deze dus binnen, in alle toegankelijke ruimtes.
 • Graag op de receptie afstand bewaren, ook richting andere klanten s.v.p. Op de receptie-vloer hebben wij tijdelijk een lijn getrokken.
 • Een volle, drukke receptie willen we voorkomen. Daarom: 1 klant tegelijk binnen, vriendelijk verzoek om uw beurt even af te wachten bij onze entree.
 • Tot 15 maart 2021 is de showroom te bezoeken onder bepaalde voorwaarden. Minimaal 4 uur vooraf een afspraak, maximaal 2 personen en gedurende 10 minuten per bezoek.
 • Op uw verzoek willen wij nog steeds op locatie de auto tonen, taxaties verrichten en kunt u nog steeds op elk adres afspreken voor een bezichtiging of proefrit.
 • De showroom is WEL volledig en toegankelijk voor de wachtruimte (klanten werkplaats). Ook kunt u nog terecht bij de autoverhuurafdeling en het KentekenLoket.
 • Wij vragen u om de werkplaats NIET verder te betreden dan voor het brengen/halen van uw auto. Kom het liefst alleen.
 • Wij verzoeken u met de PIN-pas te betalen. Bij voorkeur dus tijdelijk geen contant geld. Overhandigen van goederen of huurartikelen doen we met gezond verstand.
 • Het overhandigen van de autosleutel doen we -indien mogelijk- zonder fysiek contact. Samen met een techneut/medewerker (proef-)rijden is tijdelijk niet mogelijk.
 • Het wachten in onze wachtruimte  kan, echter we raden we voor nu liever af. Indien dit wel nodig is, benadrukken we u de gepaste afstand te respecteren.
 • Mondeling overleg met onze overige medewerkers, graag ook met gepaste afstand, met mondkapje op en zonder fysieke aanraking. Kom niet als u klachten heeft.

Uiteraard besteden op dit moment veel aandacht aan de hygiëne, zowel inpandig als aan uw (huur) auto. Denk hierbij aan het gebruik van stuur-en pookhoesjes, stoelbescherming en continue ontsmetting etc. Hoewel extra werk en beperkend: better safe-then-sorry.. wij proberen met alle middelen de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Daarnaast bieden wij nu een ook speciale haal- en brengservice, wanneer u niet in staat bent dit zelf te doen. De service die u van ons gewend bent, bel gerust met 030-3031600

Ook onze autoverhuur-service gaat door. Mocht u een huurauto nodig hebben, kunt u bellen naar 030 303 1635! Of maak een afspraak via de site.

vakgarage autoweerd maatregelen corona utrecht