Traditie: Amandelstaven van Autoweerd

gratis amandelstaven amandelstaaf utrecht autoweerdDe jaarlijkse amandelstaven komen er weer aan! 

Onze ambachtelijke bakker heeft zich weer uitgesloofd dit jaar om u, volgens de traditie, te verwennen met een overheerlijke amandelstaaf! Vanaf 7 december kunt u uw gratis amandelstaaf weer ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is de Kerstkaart die u van ons heeft ontvangen te tonen. Kom dus snel ophalen! 

Als u er dan toch bent, staat het u natuurlijk vrij om direct even rond te kijken in de showroom, een afspraak te plannen voor 2020, of een aanvraag te doen voor een zoekopdracht.

Let op: aangepaste openingstijden!

De feestdagen komen eraan, dus dat betekent dat onze openingstijden kunnen afwijken. Daarom kunt u de aangepaste openingstijden  hieronder zien. Zo kunt u precies weten wanneer en wat u van ons kan verwachten. Zelf vinden wij het ook van belang om de feestdagen met vrienden en familie door te brengen, vandaar dat wij o.a. op 25 en 26 december zijn gesloten. Als u meer wilt weten over onze openingstijden rond de feestdagen? Bel dan gerust met 030-3031600

24 december | 07:30 – 16:00
25 december | gesloten
26 december | gesloten
31 december | 07:30 – 16:00
1 januari        | gesloten

Wilt u nu alvast een afspraak maken voor volgend jaar tijdens het genot van een amandelstaaf?

Dat kan natuurlijk! U kunt dit doen als u langskomt voor uw amandelstaaf, maar u kunt ons natuurlijk ook bereiken op  030-30 31 600. Liever direct online een afspraak maken? Dit kan via de site of met de onderstaande knop, het is heel simpel. Je geeft een tijd, een reden, en je gegevens door, en wij doen de rest! Wij staan altijd klaar om u te helpen.