afspraak maken Bel ons

i y n

Suzuki

De Suzuki garage in Utrecht: Autoweerd

Met 35 jaar Merkdealer ervaring is Vakgarage Autoweerd Utrecht, het betrouwbare adres voor vakkundig en betaalbaar onderhoud aan uw Suzuki. Van de Swift tot de Alto, de Splash tot de Baleno. Elk type is in goede handen bij de 16 vakmensen van de bij Bovag aangesloten Autoweerd Utrecht.

Het technische team heeft een zeer ruime ervaring. Ook staan er in onze showroom meerdere occasions (zelfs met fabrieksgarantie) klaar voor een nieuwe eigenaar. Bent u op zoek naar een specifieke tweedehands Suzuki, maar hebben wij deze op het moment niet staan? Dan kunt u altijd bij ons een zoekopdracht invullen met uw wensen. Wij gaan dan voor u op zoek naar uw nieuwe auto.

Vakgarage Autoweerd is het grootste APK-keuringstation van Utrecht-Centrum. Ook erkend schadeherstelbedrijf (SchadeGarant), airco-specialist en montagepartner voor winter- en zomerbanden. Daarnaast verzorgen wij voor u de professionele opslag van uw winterwielen, voor een aantrekkelijk bedrag per jaar.

Verhuur in Utrecht-Centrum

Bovendien verhuren wij ook auto’s, bussen en aanhangwagens van Autohopper vanaf al 25,- per dag! En als dat nog niet genoeg is, we zijn ook montagepartner van Topspace. Daarmee kunt u bij ons terecht voor dakdragers, skiboxen, dakkoffers, sneeuwkettingen en trekhaken voor ieder type auto.

Voor de aankoop van uw occasion (met 6 tot 24 maanden garantie) of voor een spiksplinternieuwe Suzuki, bent u bij Bovag-autobedrijf Autoweerd aan het juiste adres. Voor élk automerk, particulier, zakelijk of lease, mogen wij het onderhoud verrichten, terwijl de fabrieksgarantie gewoon blijft voortbestaan!

U bent welkom voor vakkundig en tóch betaalbaar onderhoud aan uw Suzuki!

Maak dus snel een afspraak! U kunt ons daarvoor bellen op 030-30 31 600, of direct een online afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken

U kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht. Wij bevinden ons midden in het centrum van Utrecht, en zijn zo op allerlei manieren bereikbaar! U kunt op de site kijken voor de route. Wij helpen u graag verder bij autoproblemen of autodromen!

suzuki occasion Autoweerd Utrecht verkoop onderhoud