afspraak maken Bel ons

i y n

Autogarage Nieuwegein

nieuwegein

Wij zijn de vakgarage in Nieuwegein en omstreken

Woont u in Nieuwegein en zoekt u een vakkundigegarage in de regio? Vakgarage Autoweerd onderhoudt allerlei soorten voertuigen, bijvoorbeeld bedrijfswagens, personenauto’s en campers. Wij zorgen o.a. voor de APK, vervangen autoruiten en winterbanden en controleren of de distributieriem van uw wagen nog goed werkt. Verder kunt u auto’s bij ons kopen, huren of, als u dat liever wilt, leasen. We bieden auto’s aan voor elk budget en voor elke klant. Ook verkopen wij tweedehands auto’s, ook wel occasions genoemd. Dus woont u in Nieuwegein? Kom dan eens kijken bij autogarage Autoweerd in omgeving Nieuwegein!

Onze autogarage in de buurt van Nieuwegein kijkt elk voertuig na

Is het hoog tijd dat uw auto langskomt voor een APK en woont u in Nieuwegein? Dan kunt u binnen het half uur bij onze garage zijn. Waarom zou u voor ons kiezen? Wij zijn uitgeroepen tot het beste APK-keuringsstation in Utrecht-Centrum. Daar wilt u toch ook van profiteren? Is er verder nog een onderhoudsbeurt nodig? Ook daar kunnen we u bij helpen. We controleren de airco van uw auto, vervangen jaarlijks uw zomerbanden voor winterbanden en vervangen ook autoruiten. Dit laatste doen wij professioneel, want we zijn namelijk partner van Autoglaz. Hiermee bent u verzekerd van het beste onderhoud voor uw auto! Dus bent u een inwoner van Nieuwegein en kan uw auto wel een APK gebruiken? Kom dan gauw langs bij onze vakgarage.

Komt u uit Nieuwegein en wilt u een auto huren of occasion kopen?

Ons autobedrijf doet meer dan alleen onderhoud en reparatie. Bij Vakgarage Autoweerd verkopen en verhuren we ook allerlei auto’s en andere voertuigen. Dus bent u in de regio van Nieuwegein op zoek naar een nieuw voertuig? Wij verkopen allerlei soorten occasions in uiteenlopende prijsklassen. Wilt u liever een auto of bestelbus huren? Ook hiervoor kunnen mensen uit Nieuwegein bij ons terecht. Wij verhuren bijvoorbeeld personenauto’s, verhuisbussen en bedrijfsauto’s. Wilt u liever een auto leasen? We bieden daar verschillende mogelijkheden voor, bijvoorbeeld Private Lease, Short lease en Financial Lease.

Bij onze garage in de buurt van Nieuwegein kunt u voor verschillende diensten terecht, bijvoorbeeld:

  • Het kopen van een tweedehands auto in Nieuwegein
  • Het aanschaffen van een occasion in Nieuwegein
  • Een kleine beurt aan uw auto bij onze autoservice
  • Het huren van een huurauto door middel van onze autoverhuur
  • Een afspraak maken met een automonteur in de buurt van Nieuwegein
  • Een nieuwe of tweedehandse auto kopen
  • De airco van uw auto laten bijvullen

Wij zijn de autogarage voor alle autoliefhebbers in Nieuwegein

Dus zoekt u naar een garage die vakwerk levert? Dan kunt u nu stoppen met zoeken. Bel ons op 030-3031600 of stuur een email naar info@autoweerd.nl. Autobedrijf Autoweerd is er voor iedereen in Nieuwegein die bijvoorbeeld langs wilt komen voor een APK of een auto wilt leasen. Onze automonteurs staan voor u klaar!

Plan eenvoudig uw afspraak bij Autoweerd Utrecht

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken