afspraak maken Bel ons

i y n

Onderhoud leaseauto

Leaseauto onderhoud bij Autoweerd

Heeft u een leasecontract afgesloten bij Autoweerd? Dan wordt uw auto gratis onderhouden door onze vakmensen. Dat is dus het gemak en de service van leasen bij Autoweerd. Al het onderhoud wordt hier al gedaan!

leaseauto onderhouden bij Autoweerd Utrecht

Onderhoud leaseauto

Met een leasecontract hoeven de volgende zaken dus niet apart uitbesteed te worden buiten het vaste, maandelijkse bedrag:

 • verzekering
 • wegenbelasting
 • onderhoudskosten
 • reparatiekosten
 • kosten van onderhoud

Dit is dan uiteraard afhankelijk van het type leasecontract dat u afneemt. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de kostenverdeling van onze leasecontracten.

Is uw leaseauto toe aan reparatie of is er een onderhoudsbeurt nodig?
Maak dan direct een afspraak

Wat houdt leasen in?

Leasen is vergelijkbaar met een woning huren. Of een telefoonabonnement afsluiten of een product in termijnen betalen. Een lease auto nemen, houdt in dat u een nieuwe, of weinig gebruikte tweedehands auto maandelijks afbetaalt. Zonder dat u in één keer een groot bedrag moet betalen. Naast het maandelijkse geldbedrag, hoeft u alleen rekening houden met brandstofkosten. Super voordelig dus! Lease een auto en wij zorgen dan voor de rest, bijvoorbeeld al het onderhoud. Superhandig voor mensen die wel veel moeten rijden, maar niet in 1 keer een groot bedrag willen of kunnen neerleggen.

Lees meer over leasen

Auto leasen bij Autoweerd

Naast regulier onderhoud en reparaties, biedt Autoweerd ook leasecontracten aan, waaronder:

Een auto leasen is een voordelige optie voor ondernemers en ZZP’ers. Zonder in één keer een grote investering te doen in een splinternieuwe auto. U betaalt met leasen een maandelijks vast bedrag. Dat is natuurlijk een superdeal. Occasion lease en private lease zijn de auto verkoop mogelijkheden voor de particuliere bestuurders.

Meer weten over leasen? Bel dan 030 303 1600

 

Online afspraak maken voor onderhoud leaseauto

Bij Autoweerd kunt eenvoudig met ons digitale planner een afspraak voor het onderhoud online inplannen. Wat moet u dan doen? Kortom:
afspraak maken voor onderhoud leaseauto

 1. Ga naar autoweerd.nl/afspraak-maken
 2. Klik dan op de gewenste werkzaamheden
 3. Kies de geschikte datum (houdt er wel rekening mee of ‘beschikbaar’, ‘bijna vol’, ‘vol’ of ‘niet beschikbaar’ staat)
 4. Geef nu de gewenste tijd aan
 5. Voer de voertuig- en persoonlijke gegevens in
 6. Bevestig als laatste de afspraak

Komt u er niet uit met onze digitale afspraak formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op en we helpen u graag verder. Wij willen altijd helpen met autoproblemen en autowensen! Dus maak snel een afspraak of bel even, en wij hopen met een oplossing te komen.

Autoweerd is een aangesloten BOVAG bedrijf met een team van 16 vakmensen. Kom dus gerust langs en maak kennis met onze auto service! Dit is op het gebied van onderhoud, APK, verkoop en verhuur!