afspraak maken Bel ons

i y n

Autogarage Zeist

zeist

Wij zijn de vakgarage voor een APK in de buurt van Zeist

Woont u in Zeist en zoekt u een goede garage voor uw personenauto, oldtimer, bedrijfswagen of camper? Vakgarage Autoweerd kan u overal mee helpen. Of het nu gaat om APK keuring, onderhoud, het vervangen van een autoruit of winterbanden. Wij zijn de vakkundige garage in de regio! Wist u dat wij ook auto’s verhuren of verkopen? Wij bieden auto’s aan voor elk budget en hebben veel verschillende types en merken. Dus komt u uit Zeist? Kom dan eens op bezoek bij onze Vakgarage!

In onze autogarage nabij Zeist kijken wij elk voertuig na

Kan uw auto of bedrijfswagen wel een onderhoudsbeurt of APK keuring gebruiken? Maak dan snel online een afspraak met een van onze automonteurs. Dit gaat het makkelijkst met het Online Planbord. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten onderhoud. Of het nu gaat om het bijvullen van de airco of het vervangen van de distributieriem. Verder vervangen we jaarlijks uw zomerbanden voor winterbanden en kunt u de banden die u niet gebruikt bij ons opslaan. Ook vervangen we autoruiten of repareren we voorruiten. Dat doen we als de beste! We zijn namelijk partner van Autoglaz, expert in vervanging en reparatie. Woont u in Zeist en is uw voertuig toe aan een APK? Kom dan gauw bij onze garage langs, want wij zijn uitgeroepen tot hét APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum.

Bij onze garage in de buurt van Zeist kunt u voor verschillende diensten terecht, bijvoorbeeld:

  • Het kopen van een tweedehands auto in Zeist
  • Het aanschaffen van een occasion in Zeist
  • Een kleine beurt aan uw auto bij onze autoservice
  • Het huren van een huurauto door middel van onze autoverhuur
  • Een afspraak maken met een automonteur in de buurt van Zeist
  • Een nieuwe of tweedehandse auto kopen
  • De airco van uw auto laten bijvullen

Komt u uit Zeist en wilt u een occasion kopen of auto huren?

Vakgarage Autoweerd is er voor onderhoud, reparatie én voor autoverhuur- en verkoop. Dus wilt u in Zeist en omstreken een nieuwe auto huren of kopen? Ons autobedrijf verkoopt allerlei soorten tweedehands auto’s in verschillende prijsklassen. Wilt u liever een auto huren? Ook hiervoor kunnen inwoners uit Zeist bij ons terecht. We verhuren bedrijfswagens, personenauto’s, busjes, etc. Verder kunt u ook auto’s leasen. Ideaal als u per maand een laag bedrag wilt betalen en geen extra kosten wilt betalen. Dit kan bijvoorbeeld bij Private Lease.

Wij zijn er voor iedereen in onze garage in Zeist

Dus zoekt u naar die ene garage bij u in de buurt die vakwerk levert? Zoek dan niet verder en bel ons op 030-3031600 of mail naar info@autoweerd.nl. Onze autogarage is er voor iedereen in Zeist die bijvoorbeeld nu een auto wilt kopen, een auto wil huren of langs wilt komen voor een APK keuring en een onderhoudsbeurt.

Plan eenvoudig uw afspraak bij Autoweerd Utrecht

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken