afspraak maken Bel ons

i y n

Tweedehands auto kopen

Tweedehands auto kopen in Utrecht

Op zoek naar een tweedehands auto in Utrecht en omgeving? Kom eens langs bij Autoweerd Utrecht! U bent 6 dagen in de week welkom om de tweedehands auto’s in onze showroom te komen bekijken. Staat daar niet iets tussen? Geen probleem! Met onze zoekopdracht en door het landelijke concept van Vakgarage hebben wij toegang tot meer dan 7000+ occasions!

Zoekopdracht uitvoeren

Autoweerd Utrecht is verkoper van alle soorten merken occasions. Volkswagen, Toyota, Daihatsu, Citroën, Peugeot, Volvo, Audi, noem het maar op. Het aanbod in tweedehands auto’s is tegenwoordig immens. De expertise van een vakman is hierbij dan ook erg prettig. Daarom bieden wij u hulp aan met onze vrijblijvende zoekopdracht. U geeft uw voorkeuren aan, en wij gaan op zoek naar de juiste occasion. En dit uiteraard allemaal kosteloos. Onze vakmannen zoeken de beste koop op voor u, welke vervolgens wordt geleverd met ná onze uitgebreide keuringen. Zo dat wij u alleen het beste bieden.

Proefrit maken

Wanneer u uw tweedehands auto heeft gevonden, is het natuurlijk prettig om de auto ook uit te proberen. Met onze vrijblijvende proefrit kunt u de auto uitproberen. Probeer op verschillende wegen te rijden, zodat u een idee krijgt hoe de wegligging is. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat u de auto ook fijn vindt rijden.

Vakgarage Garantie

Mocht u de juiste occasion gevonden hebben, dan kan de occasion worden verkocht met Vakgarant Garantie. Een tweedehands auto van Vakgarage wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd, waarbij ook de onderhoudshistorie en de kilometerstand is gecheckt. Desondanks geeft dit geen zekerheid dat er iets kapot kan gaan aan uw auto.

Wij zoeken voor u uw nieuwe droomauto!

Wilt u meer weten over het kopen van een tweedehands auto? Kom langs, of stuur een email naar verkoop@autoweerd.nl! Liever telefonisch uw wensen bespreken? Dan kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600.

occassions occasions occasionsdealer autoweerd utrecht garage tweedehands auto onderhoud reparatie apk