afspraak maken Bel ons

g i y n

Daihatsu Utrecht

Daihatsu dealer onderhoud reparatie

Al 35 jaar Daihatsu service-dealer in Utrecht.

Autoweerd is sinds 1978 de Daihatsu dealer in Utrecht, en is als Bovag-autobedrijf het ideale adres voor onderhoud aan elk model, van Cuore, Charade tot Sirion, Copen of Rocky.

Dankzij de merk gerichte opleidingen behoren onze techneuten tot de meest ervaren Daihatsumonteurs; zij kennen elke auto door en door. Of het nu om het regulier onderhoud gaat of om specialistische zaken, 16 vakmensen staan voor u klaar met merkgebonden apparatuur en speciaal Daihatsugereedschap. Bij Daihatsuservicedealer Autoweerd in Utrecht mag u dus rekenen op de beste service, de juiste kennis en ervaring én het gebruik van de originele merk-onderdelen. De hoge kwaliteit die bij dit Japanse merk hoort!

Daihatsu dealer onderhoud aanschaf verkoop

Ook voor de APK aan uw auto, voor professioneel herstel van autoschade (natuurlijk met de originele Japanse onderdelen) en de unieke PechHulp (al vanaf 19,95 per jaar !!) bent u welkom bij uw Daihatsudealer in Utrecht: Vakgarage Autoweerd. Voor de levering van originele onderdelen kunt u altijd even bellen met 030-303 1600. Met het kenteken van uw occasion kunnen wij u direct helpen.

De aanschaf van een Daihatsu occasion.

Voor de aanschaf van een Occasion kunt u uiteraard het beste bij de Daihatsu-Utrecht -servicedealer terecht: voor de populaire Sirion of de extreem zuinige Cuore, de stoere Terios, luxe Materia of zelfs de Move of een Charade, onze verkoopmedewerkers Fred Bakker en Werner Krispin vinden, controleren en leveren uw ideale Daihatsu via de vrijblijvende (gratis) zoekopdrachten. Met of zonder de merk-accessoires en met Bovag-garantie natuurlijk! Kortom, uw occasion is in goede handen bij Autoweerd Utrecht.

Autoweerd: ervaring met uw Daihatsu. Al meer dan 35 jaar!

Daihatsu bij Autoweerd