afspraak maken Bel ons

g i y n

Citroën

Merkdealer Autoweerd: uw Citroën specialist in Utrecht

citroen verhuur verkoop onderhoud reparatie autoweerd

Van harte welkom bij Vakgarage Autoweerd, Bovag-merkdealer, APK-keuringsstation, arico-specialist en professioneel autoverhuurder. Autoweerd Utrecht (voorheen Citroëndealer Krispin) is al sinds 1978 dealer en specialist in het verkopen en onderhouden van Citroëns. Voor onderhoud, reparatie en verkoop van uw Citroën bent u hier dus aan het goede adres. Zoals menig vaste klant inmiddels weet, achten wij klantvriendelijkheid in combinatie met hoge kwaliteit van groot belang. Daarnaast maken de scherpe prijzen die wij hierbij hanteren onze merkdealerschap af.

Onze monteurs van Vakgarage Autoweerd zijn al jaren gespecialiseerd in het onderhoud van franse auto’s vanwege hun jarenlange ervaring met Citroën. Van DS tot 2CV, Xantia Break tot Berlingo, van Xsara Picasso, de nieuwe C1 Airscape, een C4 Coupé, C5 Diesel tot DS3, DS4 of DS5 Hybrid, iedere Citroënoccasion is bij ons in goede handen. In onze showroom bent u van harte welkom om een blik te werpen op de nette Citroën occasions die wij hebben staan. Iedere Citroën occasion is met veel aandacht uitgezocht voor de nieuwe eigenaren. Mocht uw perfecte Citroën er helaas nog niet tussen staan, wees gerust. Onze verkoopmedewerker helpt u graag met het vinden van uw droomauto met behulp van onze zoekopdracht.

Vakgarage Autoweerd is van verschillende gemakken voorzien. Vanwege ons brede aanbod, zijn wij in staat om te werken naar uw vraag. Wilt u een tijdelijke auto? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze autoverhuur. Wilt u voor langere tijd een occasion, maar geen aankoop? Ook dit is geen probleem vanwege onze lease concept. Wilt u juist wél een occasion kopen? Dan helpen wij u natuurlijk ook graag! Autoweerd Utrecht is al jarenlang bekend in de wereld van Citroën vanwege onze Citroën-garage waarmee wij zijn aangesloten bij het erkend schadeherstelbedrijf Schadegarant. Daarnaast zijn wij airco-specialist, montagepartner voor winterbanden én zomerbanden, het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum én opslagbedrijf van ons bandenhotel!

Snel auto huren

 

Citroën bij Autoweerd