afspraak maken Bel ons

i y n

Subaru onderhoud in Utrecht

All-round Subaru Garage in het hartje van Utrecht!

Bent u op zoek naar een betrouwbare, en betaalbare, garage voor het onderhoud en eventuele reparaties van uw Subaru? Kom dan naar Vakgarage Autoweerd in de binnenstad van Utrecht. Uw Subaru is bij ons in goede handen! En wij doen niet alleen onderhoud en controles, wij verhuren en verkopen ook bepaalde auto’s. Kom dus gerust eens langs bij Vakgarage Autoweerd.

Waarom Autoweerd?

  • Vakgarage Autoweerd is een bij Bovag aangesloten autobedrijf. Hier wordt merk-dealerschap gecombineerd met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook staat klantvriendelijkheid centraal.
  • Door onze veelzijdige werkplaats, showroom en receptie, is Vakgarage Autoweerd het ideale adres voor uw auto!
  • Van de Forester tot de Outback, de Legacy tot Impreza, van de Leone tot de Baja niets is te gek voor ons!
  • Ruime ervaring met Subaru en andere merken.

Ons technisch team van 16 vakmensen heeft een zeer ruime ervaring met Subaru’s. Ook staan er in onze showroom geregeld Subaru occasions (met fabrieksgarantie), klaar voor de nieuwe eigenaar. Bekijk hier de filmpjes! Als de juiste occasion er niet tussen staat, is er de mogelijkheid tot een zoekopdracht. Deze zoekopdracht wordt vakkundig uitgevoerd door onze verkoopspecialist. Lukt het niet met de zoekopdracht? Dan kunt u altijd een afspraak maken met Vakgarage Autoweerd. Dan kunt u namelijk advies krijgen van één van onze medewerkers. Of het nu gaat om verkoop, verhuur of reparaties en onderhoud. Één ding wat zeker is, is dat u altijd terecht kunt bij Vakgarage Autoweerd.

Voor al het onderhoud aan uw Subaru

Voor het onderhoud en de reparatie van uw auto, bent u van harte welkom in onze werkplaats. Vakgarage Autoweerd heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd. Dit deden wij op verschillende fronten. Zo zijn wij inmiddels airco-specialist, erkend schadeherstelbedrijf en daarvoor aangesloten bij Schade-Garant. En bovendien zijn wij hét APK-station van de Utrecht-Binnenstad. U zult het niet verwachten maar voor een garage in de binnenstad hebben wij een erg ruime werkomgeving en een mooi pand, wat er nu al een aantal decennia staat. Tevens kunt u ook voor autoverhuur bij ons terecht! Dus heeft u geen Subaru, maar bent u er wel klaar voor, om er eentje te leasen. Kom gerust langs! Als wij op dat moment geen Subaru in de verhuur hebben staan, kunt u uzelf laten inlichten door de verkoopmedewerkers, of er misschien een andere auto is die aan uw eisen voldoet.

Daarnaast zijn wij montagepartner van Topspace. En tot slot specialist in het monteren en balanceren van uw zomer- en winterbanden! Om de bandenservice compleet te maken, bieden wij ook de mogelijkheid tot professionele opslag van uw banden. Dit doen wij in ons bandenhotel. Zo hoeft u niet alles thuis te bewaren. U kunt ze zorgeloos achterlaten, bij de veilige en bewaakte bandenopslag, van Vakgarage Autoweerd!

Van aankoop tot onderhoud, Vakgarage Autoweerd is uw ideale adres!

Maak dus snel een afspraak voor uw Subaru!

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600. Liever direct online een afspraak maken? Dat kan via de onderstaande link:

subaru verkoop occasion autoweerd utrecht APK