afspraak maken Bel ons

i y n

Seat

Uw Seat garage in hartje Utrecht.

Het team van Vakgarage Autoweerd heet u van harte welkom op de website van uw Seat garage in Utrecht! Vakgarage staat bekend als ‘uw garage om de hoek’ door het eigen karakter van het autobedrijf. Autoweerd Utrecht staat namelijk voor klantvriendelijkheid in combinatie met professionaliteit. Dit uit zich in de combinatie tussen het merk-dealerschap en de werkplaats.

Merkdealer Autoweerd is gespecialiseerd in Citroën en Peugeot, maar heeft ook een specialisme in Duitse automobielen, dus alles wat onder de vlag van het V.A.G. concern valt, zodoende dus ook uw Seat. Voor ieder soort auto kunt u langs komen in onze showroom, waar goed geselecteerde en betrouwbare occasions staan te wachten op hun nieuwe eigenaar. Mocht uw perfecte auto hier niet tussen staan, dan helpen wij u hier graag bij door een zoekopdracht uit te voeren. Bij Garage Autoweerd bent u dus aan het juiste adres!

Het technische team van 16 vakmensen, heeft goede ervaring met Seat en de V.A.G. groep. Van de Leon tot de Arona, van de Ibiza tot de Ateca, onze monteurs draaien hier hun hand niet voor om. Garage Autoweerd is het grootste APK-keuringstation van Utrecht-Centrum, erkend schadeherstelbedrijf (SchadeGarant), airco-specialist en montagepartner voor winter- en zomerbanden. Vakgarage Autoweerd Utrecht verzorgt voor u de professionele opslag van uw winterwielen.

Verhuur

Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht kunt u ook terecht voor het huren van auto’s, bijvoorbeeld een Seat. Zo hoeft u niet in één keer een grote aankoop te doen, maar kunt u toch in een luxe auto rijden. Uitgerust van radio/bluetooth, airco en andere specificaties, en alles is geregeld; u hoeft alleen nog maar te tanken! Klik hier voor het aanbod of reserveer via het onderstaande telefoonnummer.

Kom dus snel langs met uw Seat bij Vakgarage Utrecht

Voor eventuele vragen of het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 030 – 30 31 600. Wilt u liever direct online een afspraak maken? Dat kan via onderstaande button:

Afspraak maken

seat occasion autoweerd utrecht APK onderhoud reparatie