afspraak maken Bel ons

i y n

Saab

In Utrecht uw Saab onderhouden? Kom dan naar Autoweerd!

Welkom bij Vakgarage Autoweerd Utrecht. Wij zijn de autodealer waar het onderhoud aan uw auto nog op de betaalbare wijze plaatsvindt. Het ervaren team van 16 vakmensen heeft precies de kennis om vakkundig aan de diverse SAAB modellen te werken. U het nu gaat om uw Saab 9000, Sport of Sedan, u kunt met ieder type bij ons terecht!

Het autobedrijf aan de Weerdsingel is het grootste APK-keuringstation van Utrecht-Centrum. Ook officieel schadeherstelbedrijf (SchadeGarant), gecertificeerd airco-specialist. En zelfs erkend montagepartner voor winter- en zomerbanden. Vakgarage Autoweerd Utrecht verzorgt voor u de professionele opslag van uw winterwielen.

Ook voor verhuur kunt u bij ons terecht!

Daarnaast is Autoverhuur Utrecht het ideale adres voor elk type huurauto. Ook zijn wij montagepartner van Topspace voor dakdragers, sneeuwkettingen en skiboxen. Ook trekhaken of dakkoffers zijn er voor ieder type Saab.

Bent u op zoek naar een tweedehands Saab?

Voor de zoektocht naar en/of de aankoop van uw gebruikte occasion, (met 6 tot 24 maanden garantie) bent u bij het Bovag aangesloten autobedrijf Autoweerd elke dag welkom. Mocht uw nieuwe droomauto hier niet tussen staan, dan kunt u altijd bij ons een zoekopdracht invullen. Wij gaan dan met behulp van uw wensen op zoek naar uw nieuwe occasion. Zo maken wij een selectie en hopen samen met u een conclusie te trekken. En misschien rijdt u binnenkort dan wel in uw droomauto naar huis.

U hoeft niet meer naar een dure Saabdealer; u kunt nu gewoon bij ons terecht!

Voor alle automerken, zakelijk, lease en natuurlijk particulier voeren wij de APK, onderhoud en reparaties uit, waarbij de eventuele fabrieksgarantie behouden blijft! Zo bent u dus voordelig en eenvoudig uit, en rijdt u in een droomwagen.

Plan dus snel een afspraak voor uw Saab bij Vakgarage Autoweerd

Heeft u eventuele vragen, of wilt u direct online een afspraak maken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 030 – 30 31 600, of direct een online afspraak maken via de onderstaande link:

saab verkoop onderhoud APK reparatie werkplaats