afspraak maken Bel ons

i y n

Peugeot Utrecht

Vakgarage Autoweerd, professioneel onderhoud in Utrecht

Welkom bij Vakgarage Autoweerd, het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel onderhoud als reparaties aan uw Peugeot. Ons team van 16 vakmensen is bekend met ieder voertuig van personenauto’s tot bedrijfswagens. En het maakt niet uit of het nu over een Peugeot 206, 508 of 3008 gaat.

Daarnaast zijn wij erkend schadeherstel bedrijf en airco specialist. U kunt ook bij ons terecht voor de jaarlijkse bandenwissel. Uw zomer- of winterbanden kunnen gemakkelijk en voordelig bij ons opslaan in ons bandenhotel.

Op zoek naar een tweedehands Peugeot?

Ook hier helpen wij u graag mee verder. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan occasions. Het kan natuurlijk zijn dat uw toekomstige droomauto hier niet tussen staat. Mocht dat het geval zijn kunt u bij ons ook een zoekopdracht invullen met uw wensen. Wij gaan dan voor u op zoek naar uw nieuwe auto. U gaat eerst een gesprek aan met een van onze verkoopmedewerkers. Hier kunt u alles benoemen wat u zoekt in uw nieuwe auto. Nieuw, tweedehands, diesel, hybride, 4- of 5-deurs het is allemaal mogelijk. Wij gaan dan op zoek en komen bij u terug met een selectie. U hoeft alleen nog maar te kiezen en een proefrit te maken.

Vakgarage Autoweerd is ook montagepartner van Topspace. Zo verhuren wij verschillende accessoires voor uw Peugeot zoals trekhaken, dakdragers, skiboxen, dakkoffers en fietsendragers. Allemaal op maat voor uw auto.

Wij zijn er voor alle Peugeot rijders

Bent u op zoek naar een nieuwe garage voor uw Peugeot? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wilt u direct contact met ons opnemen? U kunt ons telefonisch bereiken op 030-30 31 600 of u kunt een mail sturen naar info@autoweerd.nl. Liever direct een afspraak maken, klik dan de onderstaande button.

Afspraak maken

Peugeot Utrecht autoweerd occasion kopen