afspraak maken Bel ons

i y n

Mini

Mini specialist in Utrecht-Centrum!

Welkom bij Vakgarage Autoweerd, het all-round bedrijf autobedrijf. Wij zijn er voor al het onderhoud van uw Mini (BMW) en ieder type auto is bij ons welkom. Of het nu gaat om het type One, Cooper (S) of Coupé, het kan bij ons allemaal!

Wij zijn het grootste APK-keuringsstation van Utrecht Centrum en staan met ons team van professionals 5 dagen per week voor u klaar. Voor al uw onderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Ook de airco van uw auto is bij ons in goede handen en bij al uw ruitschade helpen wij u graag verder.

Voor als uw autoschade zijn wij aangesloten bij Schadegarant, het schadeherstelbedrijf van Nederland. Daarnaast beschikken wij over een professioneel bandenhotel, waar u uw banden veilig en voordelig kunt opbergen. Naast het bandenhotel bieden wij ook montage van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar een tweedehands Mini?

Wij hebben altijd een aanbod aan occasions bij ons in de showroom staan, maar het kan natuurlijk heel goed voorkomen dat uw nieuwe Mini hier niet tussen staat. In dat geval kunt u alsnog bij ons een zoekopdracht invullen met uw wensen. Wij helpen u dan alsnog graag verder met de aankoop van uw nieuwe occasion.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Autohopper en montagepartner van Topspace. Bent u dus op zoek naar een tijdelijke huurauto, terwijl uw mini in de garage staat voor onderhoud? Dan bent u alsnog mobiel! Of juist op zoek naar accessoires zoals dakdragers, dakkoffers, fietsendragers, sneeuwketting etc? Ook dat is bij ons makkelijk te huren!

Wij zijn er voor alles wat met uw voertuig te maken heeft!

Kom dus snel langs met uw wagen bij Vakgarage Autoweerd.

Wij helpen u graag weer veilig op weg. Voor een afspraak kunt u ons bellen op 030-30 31 600, of een mail sturen naar info@autoweerd.nl. Liever snel en makkelijk online een afspraak maken? Dat kan via de onderstaande button:

Afspraak makenmini dealer verkoop onderhoud apk garage autoweerd