afspraak maken Bel ons

i y n

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz garage in hartje Utrecht!

Welkom bij Vakgarage Autoweerd, gelegen in het centrum van de Domstad. Bij Vakgarage Autoweerd is professionaliteit en klantvriendelijkheid van groot belang. U kunt bij ons terecht voor ieder type Benz. Van de Mercedes M-Klasse of A-Klasse tot de E-Klasse.

Ons technische team, bestaande uit 16 vakmensen, staat 6 dagen in de week voor u klaar in de werkplaats. Hier kunt u terecht voor al onderhoud en reparaties. Vakgarage Autoweerd is airco-specialist, hét APK-station van Utrecht Centrum en montagepartner, van het verwisselen van zomer- en winterbanden. Daarnaast verzorgt Vakgarage Autoweerd professionele opslag voor winterwielen. Wij hebben namelijk een eigen bandenhotel, waar u gerust uw huidige banden-set kunt achterlaten. Dus kom gerust langs met je auto en onze ervaren medewerkers zullen de klus aanpakken, of het nou een reparatie, controle, of iets in de verkoop is. Je kunt bijna met elk probleem terecht bij Vakgarage Autoweerd.

Op zoek naar een tweedehands Mercedes?

Ook kut u bij ons langs voor het zoeken naar de perfecte occasion. In onze showroom staan er verschillende occasions klaar, wachtend op een nieuwe eigenaar. Kom dus eens langs om gewoon even een kijkje te nemen. Mocht uw Mercedes occasion hier niet tussen staan, dan is er ook de mogelijkheid voor een zoekopdracht. U gaat dan in gesprek met een van onze verkoopmedewerkers en benoemt u eisen en wensen. Dan gaan wij verder op zoek naar uw droomauto. Benieuwd naar onze occasions? U kunt ook op onze site ons aanbod bekijken!

Bij de aankoop van uw Mercedes Bovag Occasion bent u bij Vakgarage Autoweerd aan het goede adres! Van diesel tot benzine, voor lease, zakelijk of particulier, wij bieden u professioneel onderhoud, terwijl de fabrieksgarantie blijft voortbestaan!

Verder hebben wij ook nog een verhuurafdeling, voor als u nog geen Mercedes wilt kopen, maar misschien wel al in een auto wilt rijden. Zo is er altijd een oplossing!

Kom dus snel langs met uw auto

Voor eventuele vragen, of het maken van een afspraak, kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600. Daarnaast kunt u ook direct een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken

mercedes benz occasiondealer autodrijf mercedes service