afspraak maken Bel ons

i y n

Garage Utrecht

Garage Utrecht

Zoekt u een vakkundige garage in Utrecht?

Vakgarage Autoweerd is de vakkundige garage in Utrecht. Met 16 professionele vakmensen in dienst is het Bovag-autobedrijf in Utrecht het adres voor uw mobiliteit. Dus woont u in de Domstad en bent u de eigenaar van een bedrijfswagen, personenauto of leasewagen? En is uw auto toe aan de APK of een onderhoudsbeurt? Kom dan gauw langs bij onze Vakgarage! Wij bieden o.a. de APK aan, verschillende soorten onderhoud, het opslaan van uw winterbanden in ons bandenhotel, etc. Wist u dat wij ook allerlei verschillende voertuigen verhuren, verkopen of leasen? Dus komt u uit Utrecht en zoekt u een garage of autobedrijf? Kom eens bij ons op bezoek, wij helpen u graag!

Is het weer tijd voor een APK? Zo geregeld bij onze garage in Utrecht!

Heeft u onlangs post ontvangen over de verplichte APK? Erg belangrijk om op tijd een afspraak te maken, voordat u in Utrecht u niet meer de weg op mag. Dus maak zelf een online afspraak bij onze garage in Utrecht via ons Online Planbord, dan weet u heel eenvoudig wanneer wij tijd voor u hebben. Heeft u ook nog behoefte aan ander onderhoud? Wij kunnen bijvoorbeeld uw zomerbanden vervangen door winterbanden, de airco bijvullen, of een autoruit vervangen. Wist u dat wij autoglas-specialist zijn? Voor het vervangen of repareren van autoruiten.

Wilt u in Utrecht een auto huren of kopen? Kom naar onze garage!

Wist u dat onze Bovag-autobedrijf ook occasions verkoopt? Landelijk heeft Vakgarage een voorraad van meer dan 9000+ gegarandeerde occasiosns! Zo hebben we voor iedereen de perfecte tweedehands auto in de aanbieding, zelfs als Private-Lease Gebruikte Auto. Dus wilt u een auto huren of kopen? Wij bieden bijvoorbeeld bedrijfswagens, bussen en personenwagens aan. Wilt u liever een auto kopen in Utrecht? Ons autobedrijf biedt allerlei occasions aan in verschillende prijsklassen. Maar vindt u een eigen nieuwe auto misschien te duur en weet u niet of u hem wel vaak zult gebruiken? Kies dan voor leasen. Bij Vakgarage Autoweerd bieden we o.a. Private Lease en Financial Lease aan. Er is dus keuze te over!

Wij zijn er voor alle autoliefhebbers in Utrecht en omstreken

Kortom, zoekt u in de provincie Utrecht naar een Bovag garage? En het liefst een goede, die allerlei verschillende automerken snel en goed kan nakijken? Dan heeft u hem nu gevonden.

Bel Vakgarage Autoweerd op 030-3031600 of stuur een email naar info@autoweerd.nl. Onze garage in Utrecht is er voor elke autoliefhebber, of het nu gaat om een APK of het kopen van een tweedehands auto.

Plan eenvoudig uw afspraak bij Autoweerd Utrecht

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken