afspraak maken Bel ons

i y n

Uw Ford autogarage

Welkom bij uw Ford garage Autoweerd!

Namens ons team van harte welkom bij Vakgarage Autoweerd: ‘uw garage om de hoek!’

uw ford autogarage

Bij Vakgarage Autoweerd staat klantvriendelijkheid in combinatie met professionaliteit hoog in het vaandel. Ons technisch team, bestaande uit 16 professionals, helpen u graag met uw auto! Zo zijn wij erkend autogarage bij de RDW en het grootste APK-Keuringsstation in Utrecht-Centrum. Tevens kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor al het onderhoud van eventuele reparaties voor uw Ford. Of het nu gaat om uw Ford Fiesta, of uw Focus, u kunt met alle types bij ons terecht.

Op zoek naar een tweedehands Ford?

Wij hebben altijd een ruim aanbod aan occasions. Hebben wij uw nieuwe droomauto niet in onze showroom staan? Geen probleem! U kunt namelijk bij ons een zoekopdracht invullen met al uw wensen. Wij doen dan de rest. Daarnaast hebben wij ook altijd een aanbod aan verschillende Private Lease aanbiedingen.

Maar daar stopt het natuurlijk niet. Als Vakgarage zijn wij een schadeherstelbedrijf, aangesloten bij Schadegarant. Voor al uw ruitschade zijn wij aangesloten bij Autoglaz. Of het nu gaat om een sterretje, of dat u een hele nieuwe ruit nodig heeft. Daarnaast zijn wij ook airco-specialist en kunt u bij ons terecht voor uw jaarlijkse bandenwissel. U kunt zelfs voor een aantrekkelijk bedrag uw winter- en zomerbanden veilig opslaan in ons bandenhotel.

Gaat u op vakantie, maar heeft u niet genoeg ruimte in uw auto om al uw spullen mee te nemen? Wij zijn montagepartner van Topspace, zodat u al de juiste accessoires voor uw Ford heeft om toch met een gerust hart op vakantie te gaan. Ook verhuren wij bijvoorbeeld dakdragers, sneeuwkettingen, fietsendragers en dakkoffers voor ieder type auto.

Wij zijn er voor alle auto gebruikers

Heeft u eventuele vragen, of wilt u graag een afspraak maken? U kunt ons bellen op 030 – 303 1600 of direct een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken