afspraak maken Bel ons

i y n

Auto Service Utrecht

Auto service in Utrecht Centrum

Vakgarage Autoweerd is úw all-round autobedrijf in Utrecht. Met 16 medewerkers staan wij zes dagen in de week voor uw auto service klaar. En dat als sinds 1978!

U kunt bij ons terecht voor alles wat met uw auto te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare garage voor uw onderhoud, of dat u op zoek bent naar een occasion. Al met al: een volle auto service. Wij helpen u graag verder.

Alle auto service voor uw voertuig

Vakgarage Autoweerd is met trots het grootste APK-keuringsstation van Utrecht Centrum. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud en reparaties. Het kan hier gaan om iets simpels als een lampje vervangen of het grotere werk zoals het vervangen van een distributieriem. Ook voor schade, banden, een airco service, noem het maar op. Wij helpen u graag verder!

Tweedehands auto’s

Bent u op zoek naar een occasions? Onze showroom heeft altijd een mooi aantal tweedehands occasions klaarstaan. Mocht uw droomauto hier niet tussen staan, kunt u altijd een zoekopdracht invullen bij onze verkoopmedewerker met uw wensen. Wij gaan dan alsnog voor u op zoek naar uw nieuwe auto.

Verhuur

Als montagepartner van Topspace bent u bij ons aan het juiste adres voor de verhuur van dakdragers, dakkoffers, fietsendragers, skiboxen etc! Verder zijn wij ook partner van Autohopper autoverhuur, en kunt u al vanaf €25,- per dag bij ons een auto huren!

Kom dus snel langs bij Vakgarage Autoweerd!

Wij helpen u graag weer met de auto op weg, en in de tussentijd hebben wij gratis leenfietsen klaarstaan! Zo blijft u toch mobiel terwijl uw auto een onderhoudsbeurt krijgt.

Voor vragen, of het maken van een afspraak voor een auto service, kunt u ons bellen op 030-3031600. Liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link:

auto service car servicing maintenance and repairs auto garage vakgarage utrecht