Banden

Autobanden specialist in het centrum van Utrecht!

Vakgarage Autoweerd is montagepartner van verschillende bandenleveranciers. Hierdoor bieden wij een breed aanbod van kwaliteitszomer-en winterwielen tegen een scherp tarief. Garage Autoweerd heeft bijvoorbeeld merken zoals; Michelin, Continental, Vredestein, Pirelli, Goodyear, Hankook en Dunlop.

Juiste autobanden voor onder uw auto zijn van groot belang. Wanneer u niet de juiste banden heeft kan dit verschillende gevolgen hebben. Voorbeelden van deze gevolgen kunnen bijvoorbeeld zijn;

  • Minder grip, dus een langere remweg;
  • Grotere kans op een klapband;
  • Meer brandstof verbruik;

Voorkomen dus..

Onze monteurs zijn opgeleid voor professionele bandenmontage en de balancering. Ook verzorgt Autoweerd professionele opslag van uw autobanden in ons bandenhotel. Vakgarage Autoweerd biedt daarnaast  als één van de eerste bandenspecialisten in Utrecht wielsets aan met zomer- en winterbanden. Deze eenmalige aanschaf verdient u ongeveer binnen twee jaar terug door de lager-liggende kosten van de wielwissels.

Wilt u zich alvast oriënteren in welke banden geschikt zijn voor onder uw auto? Bekijk dan onze video waarin we u helpen met een bandenkeuze te maken.

Plan direct zelf uw afspraak bij Autoweerd Utrecht!

Bel ons op 030 – 303 1600 of maak een afspraak!
Afspraak maken

banden autoweerd opslag hotel specialist montage autobanden