afspraak maken Bel ons

i y n

Vakgarage-Utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht Bovag-Merkdealer (sinds 1978!). Er zijn momenteel 16 zeer klantgerichte medewerkers in dienst op de diverse afdelingen, waarvan onze ruime werkplaats (inclusief onderdelen, autoschade, APK en airco) de grootste is. Voor verkoop van elk merk nieuwe auto’s, private-lease, Bovag-occasions, inkoop/inruil, en levering van luxere auto-accessoires. Ook voor garantie-verlenging, Europese Pechhulp, autoverzekeringen en/of financieringen staat 6 dagen per week het commerciële team voor u klaar.

Vakgarage Autoweerd Utrecht is het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum! Bekend als Airco-specialist, erkend Turbo-specialist, autoschadeherstelbedrijf, NAP/RDW-station en Qualified.

Vakgarage

Tevens bereikte Autoweerd Utrecht, samen met stichting Vakgarage een bijzondere mijlpaal. Het bedrijf werd het 200-ste autobedrijf welk zich aansloot bij dit groeiende garage-concept van Vakgarage! Dit concept is meermaals verkozen tot het beste garage-concept van Nederland! (Bovag/Rosa-onderzoek). Vakgarage Autoweerd kan hierdoor, nog meer dan voorheen, voorzien in het professioneel onderhouden en repareren van ELK automerk. Ook voor de zakelijke markt; MKB-ers en/of  ZZP-ers zijn welkom met de bedrijfswagens. Dankzij specifieke opleidingen, technische cursussen, toegang tot de fabrieksspecificaties en de vakkundige instelling van het team, behoudt dit autobedrijf de toonaangevende positie in Utrecht en omgeving.

Topspace Utrecht

Vakagarage Autoweerd is ook aangesloten bij het fantastische verhuurconcept van Topspace. Bij deze partij huurt u eenvoudig uw dakkoffer, dakdragers, ski-box, uw fietsendrager (voor op het dak of op de trekhaak) of uw trekhaak-bagagebox. Ook levert Topspace alle maten sneeeuwkettingen (en/of velg-beschermers) en loopvlak-kettingen.

Sponsoring

Vakgarage Autoweerd Utrecht sponsort diverse sportclubs en verenigingen in de regio Utrecht, waaronder Omnivereniging Hercules, voetbalclub UVV, volleybalvereniging VVU en enkele tennisverenigingen. En het autobedrijf steunt meerdere charitieve instanties. Nauw verbonden aan de eredivisie-club FC Utrecht, sponsor van TrueSupport en ook cultureel betrokken. Jaarlijks wordt de garage omgebouwd tot poptempel. Dit voor de halve finale van de Utrecht Popprijs en op Koningsdag is het Autoweerd podium een traditie waar een half miljoen mensen langs lopen.

Vakgarage Autoweerd Utrecht | APK Garage | Onafhankelijk BOVAG autobedrijf | 030-3031600 | RDW | Voor onderhoud en reparatie, airco, banden, distributie, autoruiten, autoschade en occasions met garantie tot 24 maanden. PrivateLease Dealer en Topspace. Tevens elk model huurauto of huurbus via Autohopper Autoverhuur.

vakgarage autoweerd utrecht bovag APK