afspraak maken Bel ons

i y n

Nissan

Uw Nissan onderhoud in Utrecht: naar Autoweerd

Welkom bij Vakgarage Autoweerd Utrecht, het adres voor onderhoud aan uw Nissan.

Bovag-merkdealer Autoweerd is het autobedrijf van Utrecht. Hier gaat de hoge kwaliteit samen met de klantvriendelijkheid en betaalbaarheid. Dit allemaal van de “eigen garage om de hoek”. Vakgarage Autoweerd is gespecialiseerd in occasions en onderhoud. Daarmee zijn wij ook het ideale adres voor betaalbaar onderhoud aan dit Japanse merk. 

Verkoop en verhuurafdeling bij Vakgarage Autoweerd

Het technische team van 16 vakmensen heeft een ruime ervaring en in onze showroom staan Nissan-occasions klaar voor een nieuwe eigenaar. Bent u benieuwd naar onze occasions? Bekijk ze hier! Staat de Nissan van uw dromen hier niet tussen? Dat is geen probleem, wij verkopen ook andere merken!

U kunt bij ons namelijk een zoekopdracht invullen, wij gaan dan voor u op zoek naar uw nieuwe auto. Dit werkt als volgt. U gaat in gesprek met een van onze verkoopmedewerkers. Tijdens dit gesprek benoemt u uw eisen en wensen voor de nieuwe auto. Uw taak zit er dan al op, verder gaan wij namelijk op zoek. Dan nemen wij weer contact op als wij een selectie hebben gemaakt van de best-passende wagens. Zo kunt u een keuze maken en hopen wij samen uw droomauto te vinden!

Verder beschikken wij ook nog over een verhuurafdeling door middel van Autohopper. Zo kunt u voordelig en snel een auto rijden voor kortere periodes. Bijvoorbeeld voor een dag, een weekend of een hele week. Dit is handig als een auto kopen voor u te duur wordt, maar u moet af en toe toch ergens heen met de auto. U kunt bij Vakgarage Autoweerd dus terecht voor elke autowens, kopen of huren.

Autoreparaties in onze Werkplaats

Autobedrijf Autoweerd is het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. Bovendien ook erkend schadeherstelbedrijf en Airco-specialist. En ook nog montagepartner voor winter- en zomerbanden. Wij verzorgen zelfs voor u de professionele opslag en montage van uw winterwielen. Zo kunt u uw huidige banden-set eenvoudig en voordelig in ons veilige bandenhotel laten staan. En wij regelen de bandenwissel wanneer het weer zover is. Zo heeft u geen gedoe met elke keer thuis weer plek maken voor uw banden!

Onze gratis leenfietsen zijn onderhand beroemd, onze haal- en brengservice geroemd. U kunt tijdens het onderhoud van uw auto namelijk een leenfiets meenemen om toch mobiel te blijven. En zoals met het eerder genoemde Autohopper Autoverhuur bieden wij een huurauto voor elke klant! Personenauto, bedrijfswagen, stationwagon, benzine, diesel, hybride of bus. Wat u maar wenst, er is een oplossing!

Dus voor uw Occasion of nieuwe Nissan bent u bij Vakgarage Autoweerd Utrecht aan het juiste adres. En niet alleen voor Nissan, maar voor élk automerk. Particulier, zakelijk of lease, mogen wij het onderhoud verrichten. Dit allemaal terwijl de fabrieksgarantie gewoon blijft voortbestaan! Wij helpen u graag verder met al uw autoproblemen en autowensen! Zie hieronder hoe u verder kunt handelen als u contact op wilt nemen.

Maak dus snel een afspraak bij Vakgarage Autoweerd

Voor meer informatie, of om direct een afspraak te maken, kunt u ons telefonisch bereiken op 030 – 30 31 600. U kunt ook direct zelf online een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken

nissan onderhoud reparatie verkoop verhuur