afspraak maken Bel ons

i y n

Mitsubishi

Mitsubishi Vakgarage Utrecht.

Van harte welkom bij hét autobedrijf van Utrecht-Centrum! Met ons merk-dealerschap in combinatie met de Vakgarage wordt 1 uitspraak vaak gebruikt. “Uw eigen Mitsubishi garage om de hoek”.

Bij Vakgarage Autoweerd staat kwaliteit hoog in het vaandel. Deze kwaliteit komt tot uiting dankzij ons technische team. Deze bestaat uit airco- specialisten, APK-keurmeesters en schade-experts. Het team staat 6 dagen in de week klaar voor reparatie en onderhoud. Dit allemaal voor uw Mitsubishi in ons Bovag aangesloten autobedrijf.

Vakgarage Autoweerd ook gespecialiseerd in het verwisselen en balancering van zomer- en winterbanden. Om het plaatje compleet te maken is er ook nog de optie om uw banden professioneel te laten opslaan. Dit kan namelijk in ons eigen bandenhotel. Hier kunt u gerust veilig en voordelig uw huidige banden-set laten staan.

Vakgarage Autoweerd  is onder andere gespecialiseerd in Mitsubishi, en het ideale adres voor onderhoud aan alle merken auto’s. Van Spacestar tot Outlander, echt alle modellen komen aan bod. Door onze jarenlange ervaring met de auto uit het land van de rijzende zon, kunnen we 1 ding garanderen. Dat Vakgarage Autoweerd u de kwaliteit en ook het vakmanschap levert zoals u dat gewend bent. Dus kom voor al uw totaal onderhoud naar Vakgarage Autoweerd!

Verkoop- en verhuurafdeling van Autoweerd

Naast onze Vakgarage werkplaats is er ook een showroom, waar verschillende nette occasions klaar staan voor hun nieuwe eigenaar. Mocht uw Mitsubitsi hier niet tussen zitten, kunnen wij een zoekopdracht voor u uitvoeren. Wij gaan dan voor u op zoek naar uw toekomstige tweedehands Mitsubishi! U gaat eerst in gesprek met een va onze verkoopmedewerkers. Daar benoemt u uw eisen van een auto en wat u wenst. Dan zit uw taak er alweer op! Nu gaat onze medewerker namelijk op zoektocht naar en selectie van de auto’s die bij u passen. Zo hopen wij samen met u tpt een droombesluit te komen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog geen auto wilt kopen omdat u niet in een keer een groot bedrag wilt uitgeven. Maar u moet toch wel eens rijden voor uw werk of andere doeleinden. Ook dan kunt u terecht bij Vakgarage Autoweerd Utrecht, wij hebben namelijk ook een verhuurafdeling. Zo rijdt u eenvoudig en voordelig een auto voor een kortere periode. Alles is al geregeld, u hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen!

Wij zijn er voor alle auto-rijders, kom dus snel langs!

Vakgarage Autoweerd helpt u graag verder met alles wat met uw Mitsubishi te maken heeft. Voor eventuele vragen, of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030-30 31 600. U kunt ook direct online een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak makenmitsubishi garage utrecht autoweerd vakgarage schadeherstel onderhoud apk