afspraak maken Bel ons

i y n

Mazda Garage Utrecht

De Mazda garage in centrum Utrecht.

Namens het team van Vakgarage Autoweerd van harte welkom op de Mazda website. Bij Vakgarage Autoweerd sluit professionaliteit en klantvriendelijkheid goed aan bij onze slogan. “Dealer kwaliteit voor een garage-prijs.”

Het team van Vakgarage Autoweerd bestaat uit 16 professionals, waarvan ieder zijn eigen specialiteit heeft. Het technische team staat voor u klaar in onze werkplaats, waar uw Mazda terecht kunt voor al het onderhoud en reparatie. Of het nu om uw Mazda Mx-5 of CZ-3 gaat, u kunt met alle uitvoeringen bij ons terecht. Daarnaast is er de mogelijkheid tot A.P.K. (Autoweerd is het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum), airco controle, verwisselen van zomer- en winterbanden en tot slot ook professionele opslag van uw Mazda winterbanden. U kunt dus met elk model en voor elk type onderhoud eens langskomen bij Vakgarage Autoweerd, gelegen midden in het centrum van Utrecht!

Bent u op zoek naar een tweedehands Mazda?

Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom. Daar staan verschillende Bovag-occasions klaar voor hun nieuwe eigenaar. Mocht de occasion die u voor ogen had, hier niet tussen staan, dan is er de mogelijk tot het uitvoeren van een zoekopdracht door onze verkoopmedewerker. Wij zorgen er dan voor dat u alsnog een auto vindt die voldoet aan uw wensen. U geeft u vereisten en wensen gewoon aan, dan gaan onze verkopers op zoektocht en om zo u droomauto te regelen. En misschien rijdt u binnenkort dus wel in de auto die u altijd al wilde! Kom dus langs of bel ons even voor advies van het kopen van een auto. Wilt u liever niet kopen? Wij, Vakgarage Autoweerd, doen ook aan leasen, waardoor u uw kosten kunt verdelen over een langere periode, en toch in een mooie Mazda, of andere auto rijden.

Vakgarage Autoweerd let op kwaliteit én uw portemonnee!

Maak dus snel een afspraak voor uw voertuig. U kunt dit telefonisch doen via 030 – 30 31 600 of online via de onderstaande button:

Afspraak maken

 mazda occasion garage apk onderhoud dealer