afspraak maken Bel ons

i y n

Lancia

Uw Lancia Garage in hartje Utrecht

Lancia onderhoud, reparatie en APK bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Van harte welkom bij Vakgarage Autoweerd. Vakgarage Autoweerd is een merkdealer en werkplaats in één. Hierdoor hebben onze klanten de complete uitrusting. Zakelijke en particulier, van Lancia Emblema tot Ypsilon of van Musa tot Argento, ons team staat voor u klaar.

Aankoop of leasen van een auto

Voor de aankoop van occasion kunt u terecht bij de verkoopafdeling. Wij beschikken over een showroom waar wij altijd een verschillend aanbod van auto’s hebben staan, en misschien dus ook uw Lancia. Staat uw Lancia niet in de showroom? Dan kan er op aanvraag een zoekopdracht voor u uitgevoerd worden. U geeft bij een van onze verkopers aan wat u precies zoekt in een auto, en verder hoeft u niks meer te doen. Wij gaan dan op pad om een selectie te maken van de auto’s die het beste bij u passen.

Bent u nog niet klaar om te kopen, of lijkt het u geen slimme zet? Zelfs dan willen wij u graag verder helpen. Wij verhuren namelijk ook voertuigen bij Vakgarage Autoweerd. Zo vinden wij voor u altijd een oplossing en rijdt u weg in uw droomauto!

Onderhoud of reparaties

Vakgarage Autoweerd is hét APK-keuringsstation in de binnenstad van Utrecht. Daarnaast zijn wij airco-specialist, een schadeherstelbedrijf (aangesloten bij SchadeGarant), montagepartner van het verwisselen van uw zomer- en winterbanden én verzorgt Autoweerd professionele opslag en montage van uw banden. Wij verzorgen uw Lancia dus op-en-top, terwijl u in de showroom kunt genieten van een lekker kopje koffie. Kom dus snel langs bij Vakgarage Autoweerd!

Ons technisch team, bestaande uit 16 vakmensen, staat 6 dagen in de week voor u klaar.

Wij denken aan kwaliteit én uw portemonnee!

Maak dus snel een afspraak bij Autoweerd!

Wij hopen u snel te zien verschijnen met uw Lancia of andere auto. Bel ons voor een afspraak op 030 – 30 31 600, of boek direct online uw auto in met de onderstaande link: