Kentekenloket

kentekenloket utrecht autoweerd vakgarage garage apk onderhoud reparatie

Heeft u een tweedehands auto. scooter of camper gekocht?
Dan moet u deze eerst op uw naam laten zetten! Het Bovag-autobedrijf Vakgarage Autoweerd in Utrecht maakt dat als Kentekenloket extra makkelijk voor u!
Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u nu namelijk eenvoudig uw nieuwe aanwinst bij ons laten overschrijven!

Het Kentekenloket Utrecht, in het centrum!

Naast het overschrijven kunt u bij het Kentekenloket Utrecht ook het schorsen van uw voertuig regelen.
Wij voorzien NIET in de administratie rondom import en/of export auto’s en kunnen enkel overschrijven en/of schorsen met uw NEDERLANDSE legitimatie (paspoort of ID-kaart) EN uw NEDERLANDSE rijbewijs. Wij werken volgens de protocollen van de RDW.
En ..als u er toch bent, kunt u natuurlijk ook gelijk een aankoopkeuring of onderhoudsbeurt bij ons inplannen.

Hoe werkt het?

Het overschrijven van een auto is snel en eenvoudig gedaan. Er zijn namelijk vier stappen:

  1. Zorg ervoor dat u van de verkoper het originele Tenaamstellingbewijs plus Overschrijvingsbewijs verkrijgt (als het een papieren kentekenbewijs is).  Of in de meeste gevallen: dat u de tenaamstellingscode en de kentekencard krijgt.
  2. Neem deze documenten mee naar Vakgarage Autoweerd, samen met uw NEDERLANDS legitimatiebewijs (paspoort/ID-kaart) en uw NEDERLANDS rijbewijs.
  3. Wij zetten voor u de voertuig op uw naam en geven u het tenaamstellingsverslag en een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs is voor de verkoper. Op het tenaamstellingsverslag staan de eerst vier cijfers van de tenaamstellingscode.
  4. De RDW stuurt de volgende werkdag een nieuw kentekencard en het tweede deel van de tenaamstellingscode naar u op.

Dat was het! U bent nu officieel eigenaar!

Let op: op maandagen is ons Kentekenloket gesloten. Vakgarage Autoweerd is NIET de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer)!
Voor info of vragen rondom tennaamstellingen, documenten, import/export kunt u rechtstreeks bellen met de RDW: 0900 0739

Kom dus snel langs bij Autoweerd!

Wij helpen u graag om de aankoop van uw nieuwe auto zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. U hoeft voor het overschrijven van uw kenteken geen afspraak te maken! En laat u bij ons uw nieuwe auto, aanhanwagen of scooter overschrijven, dan kunt u ook nog gebruik maken van mooie aanbiedingen!

Verder bent u natuurlijk van harte welkom om een afspraak bij ons te maken voor het onderhoud aan uw auto, een APK-keuring of de nodige reparaties.kentekenloktet utrecht autoweerd vakgarage garage auto onderhoud reparatie apk