Kentekenloket

kentekenloket utrecht autoweerd vakgarage garage apk onderhoud reparatie

Heeft u een tweedehands auto gekocht? Dan moet u deze eerst op uw naam laten zetten! Per 1 september 2018 maakt Vakgarage Autoweerd in Utrecht dat als kentekenloket extra makkelijk voor u! Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u nu namelijk eenvoudig en zonder afspraak een voertuig bij ons laten overschrijven!

Een kentekenloket in de buurt!

Naast het overschrijven doen wij voor u ook een kilometercheck. Wij werken volgens de regels van de RDW en zijn totaal onafhankelijk! En als u er toch bent kunt u natuurlijk ook gelijk een een aankoopkeuring bij ons laten uitvoeren of een afspraak bij ons maken voor een goede onderhoudsbeurt voor uw nieuwe auto.

Hoe werkt het?

Het overschrijven van een auto is snel en eenvoudig gedaan. Er zijn namelijk vier stappen:

  1. Zorg ervoor dat u van de verkoper het originele Tenaamstellingbewijs (deel IB) plus Overschrijvingsbewijs (als het een papieren kentekenbewijs is), of de tenaamstellingscode en de kentekencard krijgt.
  2. Neem deze documenten mee naar Vakgarage Autoweerd, plus uw legitimatiebewijs en rijbewijs.
  3. Wij zetten voor u de voertuig op uw naam en geven u het tenaamstellingsverslag en een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs is voor de verkoper. Op het tenaamstellingsverslag staan de eerst vier cijfers van de tenaamstellingscode.
  4. De RDW stuurt de volgende werkdag een nieuw kentekencard en het tweede deel van de tenaamstellingscode naar u op. Dat was het! U bent nu officieel eigenaar!

Let op: op maandagen is ons Kentekenloket gesloten. Vakgarage Autoweerd is NIET de RDW. Voor info of vragen kunt u rechtstreeks bellen met de RDW: 0900 0739

Kom dus snel langs bij Autoweerd!

Wij helpen u graag om de aankoop van uw nieuwe auto zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. U hoeft voor het overschrijven van uw kenteken geen afspraak te maken! En laat u bij ons uw nieuwe auto overschrijven, dan kunt u ook nog gebruik maken van mooie aanbiedingen!

Verder bent u natuurlijk van harte welkom om een afspraak bij ons te maken voor het onderhoud, een APK-keuring of de nodige reparaties.kentekenloktet utrecht autoweerd vakgarage garage auto onderhoud reparatie apk