afspraak maken Bel ons

i y n

Honda

 Uw Honda garage in de buurt

honda onderhoud reparatie apk vakgarage garage autoweerd utrecht

Welkom bij Honda Garage Autoweerd, gelegen in de binnenstad van Utrecht. Vakgarage Autoweerd acht het van belang om klantvriendelijkheid, in combinatie met professionaliteit uit te stralen. Dit laten wij zien door goed merkdealerschap en vakmanschap. ‘Dealer kwaliteit voor een garage-prijs’. Wij zijn dan ook aangesloten bij Bovag en Schadegarant.

Vakgarage Autoweerd is hét grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum! Daarnaast zijn wij een erkend schadeherstelbedrijf aangesloten bij SchadeGarant en partner van Autoglaz Maar ook zijn wij airco-specialist en ook montagepartner van het verwisselen van uw zomer- en winterbanden. Tot slot verzorgt Autoweerd ook professionele opslag voor winterwielen.

Bent u op zoek naar een tweedehands Honda?

In onze showroom staan altijd nette occasions klaar voor een nieuwe eigenaar. Mocht uw occasion hier niet tussen zitten, dan helpt onze verkoopmedewerker u graag met het zoeken naar uw perfecte Honda door middel van een zoekopdracht. U benoemt uw wensen en vereisten voor een nieuwe auto, dan gaan wij op zoek. Wij maken een selectie van de beste keuzes of keuze, met misschien wel uw droomauto. Zo helpen wij u graag verder!

Wilt u (nog) niet kopen, maar wel in een auto rijden? Dan kunt u bij Vakgarage Autoweerd Utrecht natuurlijk ook auto’s huren. Zo rijdt u met een voordelige prijs eenvoudig in een nieuwe auto. Benzine, diesel, hybride, automaat of elektrisch. Noem maar op. Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht wordt het geregeld. Ook al het papierwerk is al klaar, u hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen!

Vakgarage Autoweerd Utrecht: voor het totale onderhoud voor een scherpe prijs!

Maak dus snel een afspraak bij Autoweerd voor uw Mazda!

Voor vragen, of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030-30 31 600 of een mail sturen naar receptie@autoweerd.nl. Daarnaast kunt u bij ons snel en makkelijk online een afspraak maken via de onderstaande button:

Afspraak maken