afspraak maken Bel ons

i y n

Fiat

FIAT garage in het hart van Utrecht!

fiat apk onderhoud reparatie vakgarage autoweerd utrecht garage autobedrijf

Welkom bij Fiat autobedrijf Autoweerd, gelegen in het centrum van de Domstad. Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht kunt u terecht voor al uw zorgen wat betreft u auto. Denk hierbij aan onderhoud (banden, airco, APK). Daarnaast kunt u ook terecht voor schadeherstel, als het zo ver is gekomen dat er schade is aan uw auto. Wij hebben een grote werkplaats ter beschikking met een topteam van monteurs die allerlei reparaties uitvoeren. U kunt hier dus sowieso terecht met uw huidige Fiat voertuig. Maak een afspraak voor uw autoproblemen of autowensen. Wij denken dan graag met u mee voor de beste optie.

Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht kunt u rekenen op een eerlijke, onafhankelijke APK die uitgevoerd wordt door onze APK-keurmeesters. Daarnaast is Autoweerd ook airco-specialist, een schadeherstelbedrijf: aangesloten bij Schadegarant, wisselen wij zomer- en winterbanden én hebben wij een ruimte beschikbaar voor professionele opslag winterbanden!

Op zoek naar een tweedehands model?

Mocht u op zoek zijn naar de juiste auto, maar heeft u hier moeite mee, dan bieden wij u graag onze hulp aan. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan occasions, maar het kan natuurlijk voorkomen dat uw nieuwe droomauto hier niet tussen staat. Samen met u zoeken wij dan -vrijblijvend- door middel van een zoekopdracht uw occasion. Dit werkt als volgt, u gaat een gesprek aan met een van onze verkoopmedewerkers. Hier benoemt u uw vereisten en wensen, en zo maken wij verder een selectie van de beste auto’s. U hoeft alleen nog maar te kiezen!

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door ons team, bestaande uit 16 professionals. Binnen het team staan klantvriendelijkheid, objectiviteit en professionaliteit hoog in het vaandel.

Vakgarage Autoweerd: úw specialist!

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bellen op 030 – 30 31 600 of direct online een afspraak maken via de onderstaande button:

Afspraak maken