afspraak maken Bel ons

g i y n

Fiat

fiat verkoop occasion verhuur auto APK

FIAT garage in het hart van Utrecht!

Welkom bij fiat autobedrijf Autoweerd, gelegen in het centrum van de Domstad. Bij Vakgarage Autoweerd kunt u terecht voor al uw zorgen wat betreft u auto. Denk hierbij aan onderhoud (banden, airco, APK). Daarnaast kunt u ook terecht voor schadeherstel, als het zo ver is gekomen dat er schade is aan uw auto. Wij denken dan graag met u mee voor de beste optie. Mocht u op zoek zijn naar de juiste auto, maar heeft u hier moeite mee, dan bieden wij u graag onze hulp aan. Samen met u zoeken wij dan -vrijblijvend- een zoekopdracht uit voor de aankoop van uw  occasion.

Bij Autoweerd kunt u rekenen op een eerlijke, onafhankelijke APK die uitgevoerd wordt door onze APK-keurmeesters. Daarnaast is Autoweerd ook airco-specialist, een schadeherstelbedrijf: aangesloten bij Schadegarant, wisselen wij zomer- en winterbanden én hebben wij een ruimte beschikbaar voor professionele opslag winterbanden!

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door ons team, bestaande uit 16 professionals. Binnen het team staan klantvriendelijkheid, objectiviteit en professionaliteit hoog in het vaandel.

Vakgarage Autoweerd: úw Fiat specialist!