afspraak maken Bel ons

i y n

Ferrari

ferrari verkoop onderhoud reparatie verhuur APK Autoweerd

 Uw Ferrari in de Domstad!

Welkom bij Vakgarage Autoweerd in het centrum van Utrecht. Autoweerd is uw Vakgarage en schadeherstelbedrijf, waardoor u zowel voor de aankoop als voor het onderhoud van uw Ferrari bij ons terecht kunt!

Onderhoud en reparatie van uw Ferrari

Bij Vakgarage Autoweerd is klantvriendelijkheid en professionaliteit een belangrijk onderdeel. Wij proberen u dan ook de volledige ervaring mee te geven. Hieronder valt niet alleen het herstel van schade, maar ook kunt u bij ons terecht voor APK, airco, ruitreparatie het wisselen van winter-en zomerbanden én opslag van uw winterwielen. U kunt hier ook terecht met elk type voertuig, elk model van Ferrari, maar ook andere merken en modellen zijn zeker welkom. Kortom Vakgarage Autoweerd doet dus echt elk soort onderhoud of reparatie, en ook nog eens bij bijna alle voertuigen.

Auto kopen of leasen?

Naast het onderhouden van auto’s, hebben wij ook een verkoopafdeling bij Vakgarage Autoweerd. U kunt bijvoorbeeld eens een keer langskomen en een kijkje nemen in onze showroom. Hier hebben wij altijd een verschillende aanbod aan mooie auto’s staan. Verder hebben wij altijd een paar acties lopen waardoor u voordelig uw Ferrari of andere auto kunt scoren. Ziet u uw droomauto niet echt staan bij Vakgarage Autoweerd? Dan kunnen wij u ook een zoekopdracht bieden op aanvraag. U vertelt ons dus wat u zoekt, wat uw vereisten en wensen zijn, dan gaan onze verkoopmedewerkers op zoek! En op deze manier hopen wij er voor te kunnen zorgen dat u in uw perfecte auto naar huis rijdt. Wij helpen u dus graag verder!

Wilt u liever niet gelijk een groot bedrag uitgeven en dus een auto kopen? Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij verhuren namelijk ook auto’s en bieden op deze manier nog meer mogelijkheden aan, zodat u binnenkort in een nieuwe auto rijdt. En misschien wel de Ferrari waar u naar op zoek was!

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door ons team, bestaande uit 16 professionals. Zij hebben ieder hun eigen specialiteit.

Uw Ferrari is dus bij Vakgarage Autoweerd in goede handen!

Maak dus een afspraak, kom gezellig langs bij Vakgarage Autoweerd. Of bel ons even op 030-3031600