afspraak maken Bel ons

i y n

Autobedrijf

Autobedrijf

Op zoek naar een autobedrijf in Utrecht?

Bent u op zoek naar een bewezen, betaalbaar en betrouwbaar autobedrijf? Maak kennis met Vakgarage Autoweerd. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van personenauto’s, bedrijfswagens, oldtimers etc. Zo kunt u bij ons langskomen voor die benodigde APK, maar ook voor het vervangen van uw zomer- en winterbanden. Is uw voorruit beschadigd? Laat ons deze dan behandelen of vervangen. En bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Wij verhuren en verkopen auto’s voor elk budget. Of kies er eens voor een auto te leasen! Kortom, wij zijn uw all-inclusive autobedrijf!

Laat uw auto door ons autobedrijf onderhouden en repareren

Om ervoor te zorgen dat u te allen tijde veilig en verantwoord de weg op gaat, is het verplicht om de zoveel tijd een APK uit te laten voeren. Tijdens deze keuring wordt uitvoerig gecontroleerd of uw auto nog optimaal werkt of dat er zaken zijn die aandacht behoeven. Denk aan het bijvullen van de airco van uw auto, het behandelen van sterretjes in uw voorruit, het vervangen van de distributieriem en ga zo maar door. Als ontdekt wordt dat er iets gerepareerd worden worden, bent u bij ons autobedrijf aan het juiste adres. Wij zorgen er snel, vakkundig en betaalbaar voor dat uw auto weer in optimale staat de weg op kan. Uiteraard bieden wij u gedurende een reparatie passende oplossingen zoals een gratis leenfiets of een zeer voordelige huurauto.

Als u op zoek bent naar een nieuwe auto

Ons autobedrijf is veel meer dan alleen een garage. Zo zijn wij niet alleen in te schakelen voor reparaties en onderhoud, maar kunt u ook bij ons terecht als u een auto wilt kopen of huren. Voor iedereen, particulier en zakelijk, hebben wij het juiste vervoermiddel. Wilt u een personenauto huren of heeft u behoefte aan een busje? Alleen een aanhangwagen kan natuurlijk ook. Of kies voor onze ruime bedrijfswagen! Wij verkopen zowel occasions als de allernieuwste modellen. Laat ons weten wat uw wensen zijn qua merk, type en formaat. Overweegt u een auto te gaan leasen? Wij bieden oplossingen in short lease, private lease, financial lease en operational lease. Neem contact met ons op als u meer informatie hierover wilt ontvangen.

Kom in contact met ons autobedrijf

Bent u op zoek naar een vakkundig, eerlijk maar betaalbaar autobedrijf? U hoeft niet meer verder te zoeken. U bent terecht gekomen bij Vakgarage Autoweerd. Maak direct een afspraak met ons. Heeft u specifieke vragen over uw auto of onze diensten? Bel naar 030-3031600 of stuur een mail naar info@autoweerd.nl. Wij zijn graag uw all-inclusive autobedrijf!