afspraak maken Bel ons

i y n

Sponsor Hercules

 usv hercules voetbal sponsor autoweerd utrechtAutoweerd-Hercules Open Tennis Toernooi

Vakgarage Autoweerd is de oudste sponsor van één van de grootste sportverenigingen in Utrecht. De Koninklijke USV Hercules. Een club met een geweldige historie! Meer dan 125 jaar de sportclub alwaar er bij zowel het veld- als met  het zaalvoetbal op hoog niveau wordt meegedaan om de prijzen. Zo speelt Hercules 1 serieus mee in de Topklasse Zondag. De tennisafdeling van de club timmert ook al decennia stevig aan de weg. Zo is er recentelijk nog een zeer succesvolle sponsordeal aangegaan met dé garage in Utrecht: Vakgarage Autoweerd Utrecht.

Tot en met 2016 is Vakgarage Autoweerd Utrecht de hoofdsponsor van het Open Dubbel Toernooi 55+. Daarmee is het Autoweerd-Toernooi een feit! Met een jaarlijkse groei van het aantal deelnemers en de gezonde groei van zowel Autoweerd en de sportclub. Daarom staat dit toernooi natuurlijk te boek bij de KNLTB, de Koninklijke Nederlandse Tennisbond.

Naast Hercules ondersteunt Vakgarage Autoweerd Utrecht natuurlijk nog veel meer clubs en stichtingen zoals onze eigen Eredivisie club FC Utrecht, voetbalclub UVV, volleybalclubs zoals VVU en diverse andere tennisverenigingen. Verder draagt ons autobedrijf ook een steentje bij op maatschappelijk niveau. Er werd bijvoorbeeld geld ingezameld voor de WKZ verbouwing en eerdere fietstochten in Frankrijk. Bovendien vindt de uitvoering van het Utrechts Operakoor in Vredenburg plaats door een donatie van onze garage. Denk ook eens aan de feestjes op Koningsdag inclusief springkussen, drankjes en bijvoorbeeld het 1-daagse muziekfestival met de altijd gezellige Silent Disco in de entree van onze garage! Wij steunen ook enkele landelijke instellingen zoals Stichting Opkikker en de Clinic Clowns.  Op deze manier probeert Autoweerd dus altijd een positieve bijdrage te leveren.

Voor meer informatie wat betreft sponsoring van Vakgarage Autoweerd Utrecht kunt u hier klikken. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen naar 030-3031600. Eventueel kunt u ook mailen naar info@autoweerd.nl.