afspraak maken Bel ons

i y n

Sponsoring

Voetballen met Autoweerd

Sponsoring is geen onbekend fenomeen voor Autoweerd Utrecht. Het bij Bovag aangesloten autobedrijf ondersteunt meerdere sportverenigingen in en rondom Utrecht, waaronder natuurlijk de plaatselijke eredivisieclub FC Utrecht, maar door de jaren heen ook voetbalclubs als UVV en Hercules, volleybalclubs als VVU en diverse tennisverenigingen.

Maar de sponsoring gaat verder: Garage Autoweerd ook andere instellingen en draagt het bedrijf een steentje bij op sociaal-maatschappelijk niveau, waaronder recentelijk de toertocht waarbij er geld werd ingezameld voor de verbouwing van het WKZ en eerder de fietstochten in Frankrijk. De uitvoering van het Utrechts Operakoor in muziekcentrum Vredenburg vindt plaats mede door een donatie van Autoweerd, alsmede het intieme Theater Schiller aan de Minnebroederstraat en basisschool de 2e Marnix in Oog en Al, het pupillen-team van UVV en nog enkele andere landelijke projecten als Stichting Opkikker en de Clinic Clowns; Autoweerd probeert altijd een positieve bijdrage te leveren waar mogelijk d.m.v. sponsoring.


Omnivereniging Hercules te Voordorp Utrecht. Garage Autoweerd is al bijna 35 jaar sub-sponsor van deze Koninklijke sportclub welk al meer dan 100 jaar bestaat. Zowel de afdeling voetbal als de tennis-afdeling spelen met vaste bord-reclame langs de velden. Leuk: De sponsor-upgrade van Autoweerd door ook de hoofdtribune de voorzien van reclame, was precies het seizoen waarin Hercules 1 promoveerde; toeval?


Tennisvereniging At Risk (Lunetten/Utrecht Zuid). Het Open toernooi van deze tennisclub is één van de druk bezochtste toernooien van Utrecht en natuurlijk is Garage Autoweerd daarbij aanwezig. Voor de jaarlijkse bijdrage mag het autobedrijf de courts en lokatie voorzien van spandoeken, vlaggen en natuurlijk een paar mooie auto’s. De eind-BBQ is berucht/beroemd.


Vredesfeest Koekoeksplein Utrecht Jaarlijks terugkerend evenement waarbij de bewoners van de wijk Vogelenbuurt op een positieve manier het onderwerp Vrede belichten. Muziek, hapjes, drankjes, stands en vooral veel bezoekers. Met hulp van veel vrijwilligers en bijdrages van omliggende bedrijven. Autoweerd draagt graag een steentje bij.


TC Domstad Tennisvereniging In de wijk Oog en Al zijn, net achter Zwembad Den Hommel, de tennisbanen van TC Domstad. Vanaf 2005 heeft Garage Autoweerd een bijdrage geleverd bij de organisatie van de Open Toernooien door o.a. een ludieke hoofdprijs ter beschikking te stellen en het tennispark te voorzien van professionele reclame-spandoeken en banieren.


Koninginnedag in Utrecht Sinds het in Nederland wat betreft het vieren van Koninginnedag (en nacht) maar om 2 grote plaatsen ging, namelijk Amsterdam en Utrecht, is Garage Autoweerd actief betrokken bij het organiseren van een jaarlijks terugkerend 1-daags muziekfestival op de Weerdsingel. Met dank aan veel vrijwilligers groeide dit uit tot een officiële podiumplaats, met vergunningen van de gemeente Utrecht: Podium Autoweerd !


Jaarlijkse Copen Toerrit Hoe fantastisch het voelt om met nog 30 andere 30 Daihatsu Copens door het zonnige Zeeland te toeren, kon Autoweerd dit voorjaar ervaren. Na ritten elders in het land ging het nu over de (schier-)eilanden in zuidwest Nederland. En leuk detail: één van de enthousiaste oprichters van de Copen-Club is een trouwe klant van Autoweerd !


De Amsterdam-Dakar Challenge Voor het goede doel met een oude terreinauto dwars door Afrika rijden, om dan deze opgeknapte wagen daar te schenken aan plaatselijke bevolking. Het is bekend dat deze onverslijtbare Diesel daar nog jaren hun werk kunnen doen! Garage Autoweerd heeft mogen bijdragen aan een complete “make-over” van deze Daihatsu Rocky door kosteloos de auto woestijnklaar te maken.

 

Benieuwd wat andere klanten schrijven over Garage Autoweerd? Lees hier de reviews op internet

Sponsoring linkpartners apk autoweerd utrecht