Autogarage Woerden

Team Vakgarage Autoweerd Utrecht

Kom naar onze Vakgarage in de buurt van Woerden

Kent u Vakgarage Autoweerd nabij Woerden al? Wij zijn gevestigd in Utrecht en daarom ideaal voor autorijders in Woerden, Harmelen en omstreken die op zoek zijn naar een goede Bovag garage. Onze ervaren monteurs repareren, keuren en onderhouden alle automerken personenauto’s, bedrijfswagens en lease. U kunt bij ons langskomen voor een objectieve APK, het bijvullen van uw airco0systeem of bijvoorbeeld het herstellen van een autoruit. Of vervangen van de voorruit, het wisselen van uw winterbanden of het uitlijnen van uw auto. Wist u dat ons autobedrijf ook auto’s verhuurt, verkoopt en zelfs occasions aanbiedt in de Private-Lease? Dus kom snel eens langs vanuit Woerden bij ons Bovag-autobedrijf: ons garage team van 16 vakmensen staat voor u klaar!

Wilt u een nieuwe auto kopen en woont u in Woerden?

Ons autobedrijf doet meer dan alleen onderhoud en reparatie. Vakgarage Autoweerd verhuurt en verkoopt ook auto’s. Dus komt u uit Woerden en bent u in de buurt op zoek naar een nieuwe wagen? Wij verhuren allerlei soorten auto’s, bijvoorbeeld bedrijfswagens, verhuisbussen en personenauto’s. Wij bieden landelijk meer dan 9000+  (!) tweedehands auto’s in verschillende prijsklassen. Of wilt u graag een (nieuwe of gebruikte) auto leasen? Dat kan, hiervoor kunnen inwoners van Woerden bij ons terecht. Vakgarage Autoweerd biedt onder andere de mogelijkheid tot Financial Lease, Private Lease (ook gebruikt) en Short lease.

Bij onze garage in de buurt van Woerden kunt u voor verschillende diensten terecht, bijvoorbeeld:

  • Het kopen van een tweedehands auto in Woerden, Harmelen en Zegveld
  • Het aanschaffen van een occasion in Woerden, Kamerik en Kockengen
  • Een onderhoudsbeurt aan uw auto bij onze autoservice te Linschoten en Montfoort
  • Het huren van een huurauto door middel van onze autoverhuur AutoHopper Utrecht Centrum
  • Een afspraak maken met een autoruiten-specialist in de buurt van Woerden, De Meern en Vleuten
  • Een kenteken (bromfiets of auto) op naam laten zetten bij ons Kentekenloket Utrecht
  • De airconditioning van uw auto laten controleren of reinigen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Onze garage werkt aan elk automerk

Bent u eigenaar van een auto en is het tijd voor een APK? Als u in Woerden, Harmelen of Montfoort woont, bent u in ongeveer 30 minuten bij de Vakgarage In Utrecht. Maak wel eerst even een afspraak via ons Online Planbord. Zo kunnen we u zo snel en goed mogelijk helpen met een onderhoudsbeurt of APK keuring. Heeft u ook nog een speciale onderhoudsbeurt nodig, bijvoorbeeld voor de airco van uw auto? Of moeten we uw zomerbanden vervangen door winterbanden? Onze Bovag-garage kan u overal mee helpen! Wist u dat Vakgarage Autoweerd autoglas-specialist is? Als er dus iets is met uw voorruit of een andere autoruit, kunnen wij u ook op dat gebied de beste service bieden.

Voor de onderhoudsbeurt of APK keuring in Woerden en omstreken

Neem contact met ons op op 030-3031600 of stuur een email naar info@autoweerd.nl. Voor een APK keuring of het leasen van een (gebruikte) personenauto of bedrijfswagen is Vakgarage Autoweerd er, voor alle autobezitters in Woerden en omstreken.

Plan eenvoudig uw afspraak bij Autoweerd Utrecht

Voor nauwkeurig overleg, bel ons op 030 – 30 31 600 of maak zelf een online afspraak:

Afspraak maken