Wintercheck

Wintercheck

De winter-inspectiedagen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht: 13 en 20 november.

Wintercheck Vakgarage Autoweerd UtrechtHet winterseizoen is aangebroken. Wordt het een kwakkelwinter, of moeten we rekenen op sneeuw, ijs en gladheid? Wat het ook wordt, u doet er verstandig aan om met uw auto bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht langs te komen.

Het team van Vakarage Autoweerd staat voor u klaar, de techneuten van Garage Utrecht zorgen ervoor dat uw auto weer winterklaar is.

De juiste WinterCheck voor u

 

Welke voor uw auto het meest geschikt is kunt u hieronder lezen. Mocht u er niet zeker van zijn, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

  • Voor iedere auto: de WinterCheck Basis voor slechts 9,95,-  TIJDELIJKE ACTIE: GRATIS!!!

    Actie 2021: GRATIS wintercontrole voor vaste klanten op zaterdagen 13 en 20 november.

Bij de WinterCheck Basis controleren de vakmannen van garage Autoweerd Utrecht alle punten aan uw auto die het te verduren krijgen in de gure wintermaanden. Natuurlijk een uitgebreide accu-test, de antivries-controle, de banden (profieldiepte), de verwarming en airco, verlichting, ruitenvegers, sloten etc.  Wij zullen u echter ook bijstaan, waarbij nodig, als het gaat om winterbanden, 4-seizoenenbanden, sneeuwkettingen, skikoffers, speciale vloeistoffen voor zeer lage temperaturen, en natuurlijk advies over de pechhulp.

  • Voor maximale zekerheid: de WinterCheck Premium.

Wilt u veilig en zonder autopech de winter door komen? Kies dan voor de WinterCheck Premium. Uw auto wordt dan grondig gecontroleerd op alle vitale punten, zodat u naast de koude-gevoelige zaken zeker bent van uw mobiliteit.

Wij adviseren de WinterCheck Premium wanneer:

  • uw auto ouder is dan 5 jaar of u meer dan 25.000 kilometers per jaar rijdt.
  • uw auto dit jaar niet voor een onderhoudsbeurt bij de Vakgarage is geweest.

Prijs is excl. onderdelen en vloeistoffen.

Waar wordt uw auto tijdens de Premium WinterCheck op nagekeken?

Tijdens de Premium check wordt uw auto op nog meer belangrijke punten gecheckt. Denk hierbij aan de koppeling, filters, remmen, banden en nog veel meer! De volledige lijst kunt u hier bekijken.

Helemaal veilig de weg op met winterbanden

November is over het algemeen gezien de ideale maand om de zomerbanden weer om te wisselen voor winterbanden. De zomerbanden kunnen dan weer een paar maanden de opslag in. Nu kan het natuurlijk zijn dat zo’n set van vier wielen enorm in de weg staat.

Daar helpen wij u graag met met onze bandenopslag. Voor maar 17,- per seizoen staan uw banden veilig, droog en goedkoop bij ons opgeslagen. En is het in het voorjaar weer tijd voor een bandenwissel? Dan helpen wij u uiteraard weer graag met de montage van uw zomerbanden.

Maak dus snel een afspraak voor een WinterCheck!

Dan weet u zeker dat u veilig de weg op kunt tijdens de winter! Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600 of een email sturen naar info@autoweerd.nl. Liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande button: