afspraak maken Bel ons

i y n

Wintercheck

Bandenwissel

Wintercheck 2023

Hoewel herfstige buien nog afwisselen met wat laatste zonnestralen, komt de koude winterperiode steeds dichterbij, het is alweer oktober! Dat betekent dat uw auto het ook zwaarder te verduren krijgt. Denk aan de accu, verlichting, de ruitenvegers, de ontwaseming.

U doet er verstandig aan om uw auto op tijd te laten controleren bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht. Deze winter-inspectie waarbij alle winterse zaken aan uw auto door onze vakmensen worden nagekeken, duurt een klein half uurtje en kost slechts EUR 19,95 (alleen voor vaste klanten).
Wij voeren deze inspectie’s enkel uit op afspraak. Klaar terwijl u wacht, het vraagt zo’n 25 minuten.

 

Zaterdag 11 en 18 november: de speciale wielenwisseldagen!

 

Winterbanden

Wielenwissel in Utrecht: 2 speciale zaterdagen voor vaste klanten!

Het wordt steeds mooier! Speciaal voor onze vaste klanten organiseren we weer TWEE ZATERDAGEN voor de wielenwissels (winterbanden). Dan hoeft u voor deze wissel naar de winterbanden, de auto niet op een doordeweekse werkdag te missen. Service van Autoweerd: op zaterdag 11 november en zaterdag 18 november staat er een team vakmannen voor u klaar.

Let op, deze WIELENWISSEL service (voor vaste klanten slechts 48,- euro per set) is op deze zaterdagen OP AFSPRAAK (datum/tijd) en betreft het wisselen van de complete wielen (dus banden MET velgen).
We hanteren deze 2 dagen een schema met tijdsblokken van 3 kwartier, voldoende om de zomerwielen professioneel en vakkundig te wisselen voor de winterset.

Voor het wisselen van BANDEN (losse banden overzetten op de velgen) is er meer tijd (en andere apparatuur) nodig. Deze omzetting van losse banden kost ook meer, afhankelijk van het type velg.
“Losse banden overzetten” plannen we op deze 2 zaterdagen dan ook beperkter in vanwege de langere arbeidstijd. Daarom: wees op tijd met reserveren! 030- 303 1600

U kunt uiteraard de zomerset (banden of wielen) weer bij ons laten opslaan. De kosten van ons bandenhotel zijn 52,- euro incl. BTW per jaar. Dus voor een euro per week regelen wij de opslag, handeling, transport, registratie en de volledige verzekering van de opgeslagen sets. Let op: deze service en tarieven gelden ALLEEN voor onze vaste klanten (auto is regulier in onderhoud).

We werken deze twee zaterdagen in november van 09.00 uur tot 16.30 uur, in tijdsblokken.
Maak daarom z.s.m. uw afspraak: 030 -303 1600  
Deze 2 extra zaterdagen zijn NIET online te plannen. Zorg dat u een plekje heeft, dan staan uw wielen/banden al voor u klaar op het juiste moment en bent u vlot weer op pad!

Maak uw afspraak telefonisch!

Als u ook van deze zaterdag-optie wilt profiteren voor het plaatsen van de winterbanden of wielenset, dan reserveren wij deze via een TELEFONISCHE AFSPRAAK . Zo weet u zeker dat op het afgesproken tijdstip een ervaren techneut klaarstaat om speciaal voor u de winterwielen te monteren. En als u wilt, zorgen wij er natuurlijk ook voor dat uw zomerwielen weer in ons bandenhotel worden geplaatst.

030- 303 1600

 

wielenwissel wintercheck vakgarage autoweerd utrecht