Wintercheck

wintercheck Vakgarage Utrecht

 

Wintercheck 2023

Hoewel de herfstige buien nog afwisselen met nazomerse dagen, komt de koude winterperiode steeds dichterbij. Dat betekent dat uw auto het ook zwaar te verduren krijgt. De kou, de regen en de sneeuw maken het autorijden niet makkelijker. Het zicht wordt minder, de wegen gladder en de dagen worden korter, guurder en donkerder. U doet er verstandig aan om uw auto op tijd te laten controleren bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht.

De winter-inspecties bij
Vakgarage Autoweerd Utrecht
Van 31 oktober tot en met 1 december

NIET OP DE ZATERDAGEN
(i.v.m. de wielenwissel-dagen)

Voor onze vaste klanten kost deze wintercheck
slechts EUR. 9,95
Let wel, wij voeren deze inspectie enkel uit op afspraak.
Indien u wenst: klaar terwijl u wacht, het vraagt zo’n 25 minuten.

Dit jaar zijn de speciale zaterdagen gereserveerd voor de wielenwissels.
Daarom plannen we uw wintercheck graag op een doordeweekse dag.

 

Bandenwissel

Wielenwissel op zaterdagen

Het wordt nog mooier! Speciaal voor onze vaste klanten organiseren we TWEE ZATERDAGEN voor  wielenwissel of het plaatsen van de winterbanden. Dan hoeft u voor de wissel niet op een doordeweekse werkdag de auto te missen. Service van Autoweerd: op zaterdag 11 november en zaterdag 18 november staat er een team vakmannen voor u klaar.

Let op, deze WIELENWISSEL service (voor 48,- euro incl BTW) is OP AFSPRAAK (datum/tijd) en betreft het wisselen van de complete wielen (dus banden MET velgen).
Er is een strak schema met tijdsblokken van 3 kwartier: in dat tijdsblok welk met u is afgesproken, worden uw zomerwielen gewisseld voor de winterset.

Voor het wisselen van BANDEN ZONDER VELG (losse banden) is meer tijd en apparatuur nodig. Dat kost ook meer, afhankelijk van het type velg. Banden-om monteren plannen op deze 2 zaterdagen beperkter in vanwege de langere arbeidstijd en capaciteit van onze banden-apparaten. Daarom: wees op tijd met reserveren want; vol is vol ! 030- 303 1600

U kunt uiteraard ook weer uw winterbanden of wielen bij ons opslaan. De kosten van het bandenhotel zijn 52,- euro inc BTW per jaar,-

We werken deze twee zaterdagen in een strakke planning van 09.00 tot 16.30 uur, in tijdsblokken.
Zo staan uw wielen/banden al voor u klaar op het juiste moment: wees op tijd!

Maak uw afspraak telefonisch!

Als u ook van deze zaterdag-optie wilt profiteren voor het plaatsen van de winterbanden of wielenset, dan reserveren wij via uw TELEFONISCHE AFSPRAAK . Zo weet u zeker dat op het afgesproken tijdstip een ervaren techneut klaarstaat om speciaal voor u de winterwielen te monteren. En natuurlijk zorgen wij er ook voor dat de zomerwielen weer in ons bandenhotel worden geplaatst.

030- 303 1600

 

wielenwissel wintercheck vakgarage autoweerd utrecht