afspraak maken Bel ons

i y n

Olie Verversen bij Autoweerd

Olie verversen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Olie verversen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Goede olie is belangrijk voor iedere auto. Daarom is het van belang dat u de olie op tijd laat verversen. Hiervoor bent u bij Vakgarage Autoweerd uiteraard aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een grote werkplaats ter beschikking met een topteam van monteurs. Voor allerlei reparaties en vervangingen kunt u terecht bij ons. Dus ook voor problemen met de olie van uw auto.

Waarom is olie zo belangrijk?

Er zijn verschillende redenen waarom olie zo belangrijk is voor uw motor. De eerste is, olie zorgt er namelijk voor dat alle belangrijke onderdelen in uw motor goed gesmeerd worden en elkaar niet raken. Daarnaast wordt er door middel van motorolie warmte en vuil afgevoerd naar het oliefilter. Deze worden dan ook altijd samen vervangen. Zodat alles weer goed loopt.

Olie-verversen bij het onderhoud

Bij Vakgarage Autoweerd is olie verversen en het oliefilter vervangen een belangrijk onderdeel van goed onderhoud. Komt u voor een APK? Combineer dan uw APK met uw onderhoud. Zo bent u verzekerd dat uw auto volledig nagekeken wordt. En weet u zeker dat u weer volledig veilig de weg op kunt!

Moet u vaak de olietank bijvullen?

Het is belangrijk dat u regelmatig uw oliepeil checkt. Merkt u hierbij dat u vaak olie moet bijvullen? Dan kan dit duiden op een lek. Als de motor te weinig olie heeft kan dit leiden tot grote en dure reparaties. Daarom is het van belang om zo snel mogelijk een afspraak te maken, zodat wij kunnen controleren wat er mis is.

Kom dus snel langs bij Vakgarage Autoweerd

Voor eventuele vragen, of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600 of een email sturen naar info@autoweerd.nl. U kunt met de onderstaande link ook direct online een afspraak maken. U bent welkom!