afspraak maken Bel ons

i y n

Distributieriem vervangen

Distributieriem vervangen

Is uw distributieriem aan vervanging toe?

Wilt u uw distributieriem vervangen? Erg verstandig. Het kan namelijk erg gevaarlijk zijn met een oudere distributieriem door te blijven rijden. Deze kan knappen, met ernstige waterpomp en motorschade tot gevolg. Elke autofabrikant stelt intervallen op wanneer het verstandig zou zijn deze riem te laten vervangen. Wij raden u aan deze frequentie op te volgen. Denk niet te licht over uw veiligheid en die van anderen. De specialisten van Vakgarage Autoweerd maken graag tijd om uw distributieriem te vervangen.

Wanneer is het vervangen nodig?

De intervallen die een autofabrikant stelt, zijn vaak om de zoveel jaar. Dit hangt natuurlijk wel af van hoeveel er met een auto gereden wordt. Een gemiddelde distributieriem heeft een levensduur van ongeveer 60.000 tot 120.000 kilometer. Sommige auto’s hebben geen distributieriem maar een distributieketting. Deze hoeft alleen maar af en toe onderhouden te worden. Kom langs als u niet zeker weet of uw auto een riem of een ketting heeft. Het vervangen van de riem is essentieel om te voorkomen dat deze doorslipt, breekt of scheurt. Kortom, maak direct een afspraak met ons zodat u weer voor een zeer lange tijd veilig en verantwoord de weg op kunt.

Ontmoet uw specialist in onderhoud en reparaties

Voor elk autotype en -merk hebben wij geschikte distributieriemen liggen. Wilt u voorafgaand weten wat de kosten voor uw nieuwe riem zijn? Laat ons een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Daarin kunt u ook onze bijkomende voordelen lezen. Zo krijgt u van ons een gratis leenfiets mee, bieden wij al vanaf € 25,- huurauto’s per dag aan, beschikken we over een haal- en brengservice, wordt uw auto bij een grote beurt bij ons meteen gewassen en gezogen en bieden we voor slechts € 34,- per jaar opslag van uw zomer- en/of winterbanden aan. En dan hebben we het nog niet eens over onze Pechhulp gehad. U begrijpt, wij zijn veel meer dan een autogarage alleen.

Wanneer mogen wij voor u klaarstaan?

Laat ons uw distributieriem vervangen

U begrijpt, het vervangen van uw distributieriem is geen overbodige luxe. Schakel de specialisten van Vakgarage Autoweerd in door direct een afspraak met ons te plannen met de onderstaande link, bel naar 030-3031600 of mail naar info@autoweerd.nl. Laat onze vakmensen snel, betaalbaar en veilig uw distributieriem vervangen!