Contact

Contact opnemen met team Vakgarage Autoweerd

Goede communicatie speelt een grote rol in het behouden van onze hoge kwaliteit.

Of u nu contact wilt opnemen voor meer informatie, interesse hebt in een huurauto of uw auto wilt laten repareren, controleren of APK-keuren, bij Vakgarage Autoweerd zit u altijd goed. Wij bieden vele mogelijkheden aan op het gebied van verkoop, verhuur en onderhoud.

In onze grote showroom hebben we een breed en steeds wisselend aanbod van verschillende soorten tweedehands auto’s. Staat uw droomauto niet in onze showroom? Geen probleem! Onze verkoop afdeling staat voor u klaar en gaat aan de slag met uw zoekopdracht. Heeft u dus hulp nodig bij het zoeken naar een nieuwe auto? Kom dan gerust een keer langs op onze locatie of neem telefonisch contact met ons op, en wij helpen u verder.

Bovendien kunt u nog voordelig auto’s huren voor een kortere periode. Als laatste hebben wij ook een werkplaats met een topteam monteurs die allemaal op een ander vlak zijn gespecialiseerd. Door snelle en duidelijke communicatie weet u gelijk waar u aan toe bent.

Zo kunt u dus met elk autoprobleem of vraag bij ons terecht. Kom dus gerust eens langs bij het onderstaande adres, of lees verder hoe u direct contact met ons kunt opnemen. Wij helpen u graag weer op weg! Vakgarage Autoweerd Utrecht Contact

Adres

Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en zijn dan ook op verschillende manieren bereikbaar. Dus of u nou met uw eigen auto, het Openbaar Vervoer of met de fiets bent, u kunt ons altijd bereiken! Zoekt u dus direct contact, kunt u doordeweeks en op zaterdagen gewoon langskomen bij Vakgarage Autoweerd. Klik hier voor een routebeschrijving. Als u uw auto heeft ingeleverd voor een onderhoudsbeurt kunt u ook gelijk een leenfiets meekrijgen om toch mobiel te blijven!

Vakgarage Autoweerd Utrecht
3514 AD Utrecht
Weerdsingel Oostzijde 42

BTW nr: NL0070.82.186.B.01
KVK nr: 30074051

Direct contact opnemen?

Wilt u liever een directer gesprek? Dan kan dat! Er zijn namelijk verschillende manieren waarop u direct contact met ons kunt opnemen. Natuurlijk kunt u altijd één van onze vakmensen bellen voor direct overleg, bel dan 030- 30 31 600. Daarnaast kunt u ook online een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken

Of maak gebruik van het onderstaande contactformulier. Alvast bedankt, wij helpen u graag verder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.