afspraak maken Bel ons

i y n

Bosch Workshop Partner Utrecht

Bosch Workshop Partner Utrecht


Welkom bij uw Bosch Workshop Partner Utrecht
– Aangenaam, wij zijn u graag van dienst!

Wereldwijd is Bosch een grote naam voor de productie en levering van (elektronische) onderdelen voor personenauto’s en bedrijfswagens. Met meerdere concepten in Europa worden de betere autobedrijven en onafhankelijke Bovag-garagebedrijven opgeleid bij de gelieerde instituten. In Utrecht is Bovag-autobedrijf Autoweerd aangesloten bij het deelconcept Bosch Workshop Partner.

Zo zijn onze techneuten altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de Bosch-technieken en (elektrische) onderdelen. Tevens werken wij met de moderne test- en diagnose-apparatuur en Bosch software. Zo bieden wij de technische service welk hoort bij het onderhoud op merkdealer-niveau. Waaronder ook het updaten van merk-gebonden software en navigatie.

bosch workshop partner

Vakgarage Utrecht, hoge kwaliteit.

Bij Bosch Workshop Partner Vakgarage Autoweerd Utrecht staat een team van 16 vakmensen voor u klaar. Waaronder 6 RDW-erkende APK keurmeesters, 6 dagen per week, en online altijd bereikbaar. Voor onderhoud aan uw auto, een reparatie of APK kunt u dus terecht bij ons Bovag-autobedrijf in het centrum van Utrecht. Ook voor de verhuur en verkoop van personenauto’s en lichte bedrijfswagens kunt u gerust langskomen. U kunt eenvoudig online een afspraak maken, of bel gerust met

030-3031600

 

Uw (Bosch) Bovag-autobedrijf in Utrecht

De Bosch Workshop Partner module concept biedt garage Autoweerd een compleet pakket. Een mix van technische trainingen, advies bij complexe reparaties en ondersteuning op het vlak van autotechnische diagnoses en gebruik van werkplaatsapparatuur. Daarnaast hebben we als BWP in Utrecht-centrum beschikking tot alle producten die nodig zijn voor het kwalitatief onderhouden en repareren van personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Natuurlijk loopt Vakgarage voorop wat onderhoud aangaat van uw hybride of EV. Tenslotte voorziet het Bosch Workshop Partner concept in een breed aanbod van marketing- en communicatiemiddelen waardoor het garagebedrijf zich als Bosch-partner kan onderscheiden. Al deze toevoegingen zijn met behoud van onze eigen Vakgarage-identiteit en onafhankelijkheid als Bovag-autobedrijf aan de Weerdsingel Oostzijde 42.

 

Klik hier voor meer informatie over het onderhoud aan uw auto.