afspraak maken Bel ons

i y n

Autogarage Bilthoven

autogarage bilthoven

Zoekt u een vakgarage in de buurt van Bilthoven?

Zoekt u in Bilthoven of De Bilt een vakgarage voor uw personenauto, camper, oldtimer of bedrijfswagen? Kom dan eens langs bij Vakgarage Autoweerd: onze monteurs kunnen u overal mee helpen. Wij zijn namelijk de vakkundige garage in de regio! Dus kom naar ons voor een APK, onderhoudsbeurt, het vervangen van de winterbanden of het vervangen van een autoruit. Wist u dat wij ook auto’s verkopen of verhuren? Wij bieden allerlei modellen aan. Hebben wij niet uw ideale auto? Geen nood, wie weet kunnen wij hem alsnog voor u vinden. Dus komt u uit Bilthoven? Kom gauw eens bij ons langs!

Is het weer tijd voor een APK nabij Bilthoven? Zo geregeld bij onze vakgarage!

Kan uw voertuig wel een APK gebruiken? Maak dan snel een afspraak bij ons. U kunt dit heel makkelijk online regelen via ons Online Planbord. Onze garage kijkt allerlei voertuigen na, zelfs oldtimers of campers. Naast de APK bieden wij ook andere soorten onderhoud aan. Onze monteurs kijken bijvoorbeeld of de distributieriem niet versleten is en of de airco van uw auto moet worden bijgevuld. Wist u dat Vakgarage Autoweerd gespecialiseerd is in glasherstel? Deze garage in Utrecht is vakkundig als er een voorruit of autoruit moet worden vervangen of gerepareerd. En is het bijna november? Hoog tijd om uw zomerbanden voor winterbanden te laten vervangen. U wilt immers geen ongelukken veroorzaken in Bilthoven omdat u op matige banden rijdt

Woont u in Bilthoven of De Bilt en wilt u een auto huren of kopen?

Ons autobedrijf doet meer dan alleen onderhoud en APK. We zijn er ook voor die mensen in Bilthoven die een auto willen kopen of huren. We hebben landelijk keus uit maar liefst 9000+ Bovag Occasions, in verschillende prijsklassen. Verder leasen wij ook auto’s. Ideaal als u elke maand een laag bedrag wilt uitgeven en u geen zorgen wilt maken over bijbehorende kosten. Dit kan bijvoorbeeld als u kiest voor Private Lease. Wilt u liever een auto huren in Bilthoven? Ook hier is er keuze te over. We verhuren bijvoorbeeld verhuisbussen, bedrijfswagens en personenauto’s.

Bij ons Bovag-Autobedrijf in de buurt van Bilthoven kunt u voor verschillende diensten terecht, bijvoorbeeld:

  • Het kopen van een tweedehands auto in de Bilt en  Bilthoven
  • Het aanschaffen van een B0vag-occasion in de Bilt, Bilthoven of Houten
  • Een kleine of grote onderhoudsbeurt aan uw auto bij onze autobedrijf
  • Het huren van een huurauto door middel van onze afdeling autoverhuur AutoHopper
  • Een afspraak maken met een automonteur in de buurt van Bilthoven, De Bilt en Utrecht
  • Een nieuwe auto kopen, hybride of een EV (volledig elektrisch)
  • De airco van uw auto laten bijvullen door onze airco-specialist

Wij zijn er voor alle weggebruikers

Dus, zoekt u een professionele garage in de buurt van Bilthoven? Zoek dan niet verder! Bel ons op 030-3031600 of stuur een email naar info@autoweerd.nl. Ons autobedrijf is er voor alle weggebruikers in Bilthoven. De Bilt en Zeist. Of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt voor de auto, het vervangen van een autoruit,  Het wisselen van wielen of het kopen van een tweedehands auto.

Plan eenvoudig uw afspraak bij  Vakgarage Autoweerd Utrecht

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken