Autoverzekering

vakgarage autoverzekering autoweerd premie utrecht

 

Een betere Auto verzekering?

Uw auto is in veilige handen bij Vakgarage Autoweerd. Vele vaste klanten vertrouwen al jaren op onze deskundigheid, van reparatie, onderhoud tot de apk. En uiteraard verder voor herstel van uw autoschade of ruitreparatie. Wist u ook dat u uw auto ook kunt verzekeren via Vakgarage Autoweerd? Met de Vakgarage Autoverzekering is uw auto uitstekend verzekerd tegen een zeer aantrekkelijke premie.

Waarom Vakgarage Auto verzekering?

Met de Vakgarage Autoverzekering bent u beter dan ooit verzekerd en dat voor een zeer scherpe prijs. Dat komt omdat wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring als Vakgarage en de kennis van BOVAG. Met onze autoverzekering hebt u alles wat uw auto nodig heeft op één adres geregeld. Hebt u schade of een ster in de ruit? Geen zorgen, uw Vakgarage neemt u het regelwerk uit handen en zorgt voor een snelle, vakkundige reparatie.

Voordelige autoverzekering met uitstekende service

De Vakgarage Autoverzekering is een autoverzekering met een zeer voordelige premie en een uitstekende dekking. Zo mag u schade, waaronder ruitschade, altijd laten repareren bij uw vertrouwde Vakgarage. Er is geen sprake van terugval in no-claimkorting bij beperkt cascoschade. Daarnaast worden reparaties  altijd uitgevoerd met onderdelen van A-kwaliteit. Zelfs uw accessoires zijn automatisch meeverzekerd met onze autoverzekering. Hiervoor gaan we uit van 10% van de cataloguswaarde van uw auto.

Overstappen naar Vakgarage Auto verzekering

Overstappen is verrassend eenvoudig! Als u meer dan één jaar verzekerd bent met uw huidige autoverzekering, dan kan deze verzekering maandelijks beëindigd worden. Met onze handige overstapservice regelen wij dit voor u: dat is echte Vakgarage Autoweerd service. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel dan 030-30 31 635.

Voordelen van de Vakgarage Auto verzekering

  • Geen eigen risico bij schadereparatie door Vakgarage Autoweerd
  • Geen eigen risico bij ruitreparatie of ruitvervanging bij Autoweerd
  • 3 jaar nieuwwaarderegeling (diefstal na 35 maanden? nieuwe auto!)
  • 2 jaar occasionregeling
  • Altijd reparatie met onderdelen van A-kwaliteit
  • 10% van de cataloguswaarde aan accessoires meeverzekerd
  • Geen terugval in no-claimkorting bij beperkt cascoschade
  • Tweede autoregeling: dezelfde no-claimkorting op uw tweede auto
  • Alles wat uw auto nodig heeft op één adres geregeld: uw eigen garage
  • Overstapservice: u hoeft niets te doen, wij regelen het allemaal voor u