afspraak maken Bel ons

i y n

Vervaldatum

Vervaldatum APK

Het uitstellen van een APK bij uw auto is helaas niet mogelijk en rijden zonder APK is strafbaar. Het is daarom van groot belang dat u uw APK tijdig laat keuren. Ook om boetes en eventuele ongevallen te voorkomen. Om te voorkomen dat uw APK afloopt en hiermee vervalt, kunt u uw APK laten uitvoeren. Dit kan bij het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum, Vakgarage Autoweerd. Het laten keuren van uw auto kan al tot 2 maanden voor de vervaldatum. Onze gespecialiseerde APK-keurmeesters keuren allerlei soorten auto’s: personenwagens, hybride, elektrische, en zelfs oldtimers. Echt voor alles kunt u hier, bij Vakgarage Autoweerd, terecht.

Waarom een APK-Keuring?

Er zijn meerdere redenen waarom u regelmatig een algemene periodieke keuring moet uitvoeren. Dit is ten eerste verplicht om jaarlijks, of om de 2-jaar te doen. Gaat u toch rijden met een niet-gekeurde auto, kunt u hoog in boetes lopen. U bespaart dus een hoop geld als u gewoon even langskomt bij Vakgarage Autoweerd.

Als tweede is het veiliger om te rijden met een goedgekeurde auto. De APK is er namelijk om te checken of uw auto nog volledig werkt, en u er veilig mee kan rijden. De auto wordt op verschillende punten gecontroleerd en goedgekeurd.

Ook is het APK-keuren beter voor het milieu. Tijdens de keuring wordt er namelijk gelet op bijvoorbeeld de CO2 uitstoot en andere zaken. Zo bent u ook duurzamer uit na een keuring bij Vakgarage Autoweerd. Dus redenen genoeg om gewoon even een afspraak maken! Laat uw voertuig keuren door ons topteam aan monteurs, en onze gespecialiseerde APK-keurmeesters, in onze werkplaats.

Keuren bij Vakgarage Autoweerd

Vakgarage Autoweerd is het grootste keuringsstation van heel Utrecht-Centrum. U kunt via de site gemakkelijk een afspraak maken, of even bellen naar 030-3031600. Natuurlijk kunt u ook gewoon even gezellig langskomen aan de Weerdsingel Oostzijde 42! Neem dus snel contact op, want wij willen u graag weer de weg op helpen!

 

vervaldatum APK autoweerd plannen werkplaats afspraak