afspraak maken Bel ons

i y n

Afloop APK

Welke gevolgen heeft de afloop van uw APK?

Het aflopen van uw APK komt, afhankelijk van uw auto, iedere 1 of 2 jaar voor. De afloop van uw APK is belangrijk, vooral om zo snel mogelijk een afspraak te maken voor een nieuwe APK. Mocht uw APK namelijk vervallen, dan is dit strafbaar en riskeert u verschillende boetes. Zorg er daarom voor dat u geruime tijd vóór het aflopen van uw APK een afspraak heeft gemaakt. Schiet dit er nog wel eens in? Dan helpen we u graag! Met onze APK reminder helpen we u herinneren aan uw keuring. Daarmee voorkomt u een flinke boete. Mocht uw APK inmiddels al verlopen zijn, dan is het zaak om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Dit kunt u doen door gewoon even langs te komen bij Vakgarage Autoweerd, u kunt een afspraak maken op onze site. Maar ook kunt u even telefonisch contact opnemen door 030-3031600 te bellen.

Mocht u zo snel niet weten wanneer uw vervaldatum is, dan kunt u natuurlijk altijd op uw keuringsrapport kijken. Hierop staat de uiterste datum waarop de auto gekeurd moet zijn. Zo weet u precies wanneer u uw APK-keuring moeten laten uitvoeren.

De algemene periodieke keuring van uw auto is van groot belang. Het is een wettelijke verplichte keuring in Nederland. De keuring draagt bij aan de verkeersveiligheid en heeft daarnaast ook een functie ter bescherming van het milieu. Door regelmatig te laten keuren beschermt u dus uw portemonnee, het milieu, en uzelf.

APK Keuren bij Vakgarage Autoweerd

Vakgarage Autoweerd is het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. Wij voeren APK’s uit voor verschillende auto’s: van hybride tot diesel, van elektrische tot oldtimers. Het uitvoeren van de APK kan al vanaf 2 maanden voor de vervaldatum. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken voor uw APK? Klik dan hier. Vakgarage Autoweerd helpt u graag verder, en hoopt u weer op weg te helpen!

APK onderhoud afloop autoweerd utrecht werkplaats